en blogg fordi jeg ikke får sove

Yo godtfolk!
Jeg har snudd om døgnet mitt litt! Dårlig idè når jeg skal opp tidlig i morgen og hjelpe til på orientation.

Tenkte jeg kunne komme med en generell update på hva som skjer i mitt New Zealand liv!

Jeg kjenner på det nå som det bare er et semester igjen at jeg kommer til å savne folk som er her, også tenkte jeg at siden dere folk ikke vet hvem alle mine kiwi venner er, så skal jeg blogge dem. Får håpe de ikke får panikk og tenker "ååneei nå blogga hun meg òg!  Jeg skal ikke pentoolize dem i det minste.

Så her er en lineup:KatarinaKatarinaNickyKabir
Sheahan (midten)


Det er de jeg henger mest med for tiden, men det er og Kevin, Rafe, Dane og andre peoples som jeg prater en del med men jeg orket ikke finne flere bilder. Shame, shame....
Og alle de internasjonale da, men de snakker jeg nok om ellers...og de kommer det også å være lettere å møte igjen i og med at de fleste er fra skandinavia eller ellers i europa... New Zealand derimot, er så langt unna..og ikke minst dyrt å reise til. Det er stort sett disse menneskene jeg gjør de berømte "all nighters" med også.cru ftw!


Yea...ellers skjer det ikke så mye. Har fortsatt "ferie"...som egentlig kan kalles ferie, for jeg har ikke gjort halvparten av det jeg MÅ gjøre...sux. Må få gjort noe snart. Panic!

Litt kjipt å ikke være hjemme i sommer og gå glipp av festival og kjentfolk, men, på en annen side så får jeg vært mer sammen med dette folket, så det er veldig bra=D Har filmet den nye leiligheten vår, så skal få lagt opp en liten video snart!

cya!
Stikkord:

2 kommentarer

ChristineWendelBLOGG

08.jul.2010 kl.18:28

Nyt den siste tiden Hanne. Virker som du har det tipptopp. Sommer i Norge får du nok av resten av livet. :)

Hanne

09.jul.2010 kl.09:18

ChristineWendelBLOGG:Takk for det Christine! Det har jeg! Du vet jo hvordan det er :) Helt sant, Norge flytter seg ikke så langt ute av rekkevidde.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits