hejdå alle jer kickflippers!

Heisveis!

Nå begynner folk å reise hjem (igjen), mens noen av oss stakkarer er igjen og blir forlatt.
I går reiste Morgan hjem :´(

Morgan:
Den siste meldingen jeg noensinne fikk av Morgan i New Zealand etter at jeg og Saki hadde fulgt han til flyplassen.


Aller mest trist er nok Saki, Morgans japanske kjæreste, hun er kjempesøt =)
(Her er hun og Morgan avbildet angrepet av denmarkian Philip aka Conehead)


Morgan...hva kan man si om Morgan? Morgan er en evah-tar og han er flink til å ta bilder. Han var emo, men ikke nå lenger.
I følge Morgan så har vi kjent hverandre siden turen til Raglan, men han så meg på Jamies farvelfest... Jeg kan gjette det var rundt da Tue helte øl over halve meg. Takk for det. Jeg husker at i Raglan så så jeg ikke så mye til Morgan fordi han løp rundt som en lang stilk og tok bilder hele tiden, og den ene dagen som han var med å surfet så ble han sittendes fast i strømmen hele tiden. Tror han òg var delvis skyldig i danskenes "gamle nar" spøk utvikling... Grunn...ikke oppgitt. Ellers er Morgan en veldig bra fyr, selvom han er litt for bekymret...Særlig dette semestret hvor han ikke har hatt stort å gjøre..det har ført til at han har lest alt for mye om konspirasjonsteorier og gullinvestering. Det er ikke helt sunt for en finnesvensk tror jeg... Morgan skulle egentlig reist for lenge lenge siden, men vi ble aldri kvitt han...før nå! HUrra... Nei, det er ganske trist egentlig, men om han kommer inn på skolen så flytter han til Göteborg, dessuten sees vi til nyttår! Jei!

Noe som også er trist er at Kristine og Janine snart reiser :( :( :( </3Foto: Nina Johanson

Vi tre har bodd sammen dette semesteret. Kristine kjenner jeg jo fra hjemme, hun kom hit forrige semester og da ble jeg glad!. Janine ble jeg óg kjent med litt på slutten av sist semester. Det har vært helt superfantastisk å bo sammen med dem:) Kunne ikke bedt om noen bedre flatmates tror jeg. (Selvom jeg også gleder meg til å bo med Elisabeth neste semester). Vi er veldig flinke til å både få hverandre motiverte og distraherte. Kommer til å savne Janines matlaging (NAM risotto og tomatsalat) og alle de mega kjlisé tingene hun gjør med/for kjæresten Daniel (som er Norsk) og masse mer!. Ikke minst Kristines crazy andre personlighet etter et par drinker eller bare vanlige Kristine. Kristine skal også ha litt av æren for å gjøre meg litt mer frekk (sammen med Heidi-Marthea såklart), og det er bra. Veldig sunt i mine øyne, dessuten veldig morsomt. Ikke minst MADAGSCAR 2!! Det er vår bibel. Ingenting er som en Mort og King Julien pause når man har sittet på bibilioteket i tre uker i strekk hver dag, hele tiden, uansett! Heldigvis skal vi to, Simon og Daria ha en siste tur sammen til Raglan til helga! Det blir kickass!

Det er såklart mange andre man kommer til å savne, men om jeg skal nevne alle så blir det superlang liste med mange navn+de fra sist semester +++. Får håpe at de fleste dukker opp når vi skal feire nyttår i LONDON 2010=D Yay! Blir konge!

Takk til alle for en bra tid sammen!/Thanks for another awzum semester all you guys... You can google translate the rest of the blog. Thanks. Safe travels home and see ya soon, Kia ora! Get some KIWI in YA whanau!

Men nå må jeg sove. I morgen skal jeg levere kontrakten til den nye leiligheten til meg og Elisabeth=D

2 kommentarer

Julie

21.jun.2010 kl.16:47

Åååååh, jeg savner jer alle sammen!! Jeg husker, da alle rejste hjem sidste semester. Så trist. Jeg håber, jeg kan komme til London nytårsaften. Så skal vi alle ses igen.

Dit blog-indlæg fik mig til at glæde mig endnu mere!

Onkel Øyvind

25.jul.2010 kl.18:00

hele tiden, uansett ;)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits