TEXAS 27

Dette har vært en spesiell helg. På fredag hadde jeg og Janine den merkeligste vandreturen på Queen Street noen sinne. Det er alltid mye rart der, men jeg tror dette var et mellomstadie mellom normalt og nattelivet etter fyllefredag.

Særlig da dette skjedde.Crazytown.


Ellers har det vært et par veldig dårlig tilrettelagte bursdager. Jeg skjønner ikke hvorfor folk må ha bursdager nå som det er så mye å gjøre på skolen. Det er veldig dårlig planlegging synes jeg. Var kun èn time på fredag og så fire timer på lørdag. På lørdag var det Rafe sin bursdag...eller sen feiring bør det vel heller kalles. Han hadde nemlig egentlig bursdag i oktober,men da var jo han og Katarina (ikke katten) i Nederland. JEG ER SÅ MISUNNELIG. FINT hus, BRA designer + smart, KUL familie. Argh. Jeg og Kabir i klassen min har planagt å kidnappe han ved å sabotere scooteren hans og trille den i en elv sånn at folk tror at han har kjørt i elva, men egentlig holder vi han fanget i første etasje i WE Art + Design bygningen, og for at Katarina (som er kjæresten hans nå) ikke skal skjønne at noe er på gang, så skal vi låne katten hennes litt sånn at hun er og leter etter den mens den andre planen utfoldes. Muahaha.
Sånn.. Nå kommer ingen til å tro at det kommer til å skje siden jeg har lagt det på nettet. Smart.

Jeg er ferdig med mine 4 illustration finals
Sånn ser de ut. De er i A3. Har tegnet folk jeg har sett på Queen Street og litt ellers og hun ene dama hadde faktisk HALE, så det gjorde at alle de fire ferdige ble til dyr med "latinske" navn. Lupus Queeneus, Chimpus Aucklandius, Polaris Ablertius og Tortus Symeus.

Her er den ene litt større:
Nå driver jeg og ser på bordtennis for å lage informasjonsgrafikk av det. Jeg blir helt crazy in the coconut. SÆRLIG siden jeg nettopp fant ut at det ikke var 3 games/set i matchen jeg har valgt, men 6!! Smart move, Hanne... naat sou matsj. Men nå er jeg ikke lenger kjent for å være så fresk i tomaten heller...så det er greit. Research, Hanne, research.

Sist uke så det sånn her ut:Men det er kanskje litt kaos å lese. Det er jo informasjon som skal komme ut av det her og ikke forvirring.

Det ser i alle fall slikens ut nu:zoom :(har her også en litt blåere gråfarge, muligens lettere å lese på den enn den lysegrå?)

Nå er hvert rally (hver gang ballen er i spill) kartlagt i hvert sitt felt. Saken er som det at det er jo 18 rallys i første game (set i tennis)! , og jeg har her åtte, men jeg har skrevet ned ti....phew Det er litt tørt,og det er masse masse mer å gjøre. Men men... Også har jeg masse research å gjøre!


SPØRSMÅL:
Vet noen om noen kjente bortennis spillere/legender?
Har du sett en film hvor bortennis spilles (med unntak av Forrest Gump og Balls of Fury)?
Har du sett bordtennis i noe annet populær media?
Vet du noen fun facts om bordtennis?
Vet du noen obskure ting som har med bortennis å gjøre...
----Som for eksempel at bordtennis pleide å være forbudt i Russland fordi det kunne skade øynene..?

Én kommentar

@MikaelNilsen

31.mai.2010 kl.07:43

jeg ville sjekket ut den japanske filmen Ping Pong
http://www.imdb.com/title/tt0328258/

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits