Updæit!

På skolen nå går jeg på en workshop om web og ny teknologi. Nå har vi nettopp begynt å lære å lage iPhone apps! Det er veldig spennde.
Vi skal lage en app som gir deg poeng for å gjøre en dagligdags ting. Vet ikke helt hva enda, får gjøre litt research om hva som finnes allrede. Tar gjerne imot tips.

Vi har også masse lectures om hvordan fremtiden kommer til å bli i forhold til alle disse appsa og annen teknologi som er på vei, for eksempel "E-ink".  E-ink er nå i starten brukt på gadget som f.eks. Kindle , vet ikke om iPaden har det nå men det er ikke poenget. I fremtiden vil dette ikke bare bli brukt på skjermer for å lette lesingen fra skjerm, men også på annet "papir" som i magasiner og på frokostblandingsbokser. Reklamer og fotografier i magasiner blir animerte og du kan spille spill ved frokostbordet eller se på en liten videosnutt. Om det er vanskelig å tenke seg til, så bare se for deg Harry Potter avisene...husker at jeg back in the days tenkte... OOO det hadde vært driiitkult. Men så skjønte jeg jo da jeg ikke var en kid lenger at teknologien ikke egentlig er så langt unna å havne der. E-ink kan i fremtiden også brukes i tattoveringer visstnok!

THE PAGE_Adaptive Delivery Device from Scott Liao on Vimeo.

Andre ting vi gjør på skolen...skrekk og guru sier bare jeg. Det er bare deadline på deadline på deadline... Om akkurat en uke er det deadline på illustrasjonsoppgaven, og ca en uke etter det igjen så skal vi levere grafisk design oppgaven!! Den er mest stress egentlig, for den har vi jo nettopp begynt på, og ingen i klassen er egentlig på et punkt hvor det ser ut som det er mulig å levere. Goodbyyye life. Merkelig hvordan det her alltid skjer. I går var jeg på skolen fra klokka ti til klokka halv tolv og gikk hjem for å legge basis på arkene blokka mi til ca en time etter det. Nå er jeg på skolen igjen og er ferdig med timene for i dag men skal nok være her frem til kvelden. Jubii! Uff... 


Visste du at:
Blandt dansker går det rykter om at vi nordmenn kaller blokker/bloggbygninger etc. "Hytte på hytte på hytte".

PS>Et tegn på galheten som følger med deadlines er mine photobooth bilder som viser seg og alltid bli skapt rundt disse tider...jeg er heldigivis ikke helt gal enda for jeg tok til fornuften i går og lot vær å publisere de overalt... Jeg lo godt selv i alle fall.


OK. Back to work.

2 kommentarer

Superbelle

26.mai.2010 kl.21:28

Hahahaha!!!

Morsomt å lese-hører deg si det!

Er sykt mye å gjøre på jobb nå også. Elevene har tentamen på tentamen og vi må karaktergrunnlag og muntlig framlegg til den store gullmedalje! Og imorra kan vi bli tatt ut i streik. DET er skrekk og gru!

Savner deg masse! Jeg og Christine satt og snakka om hyttetur snart og hvem som skulle være med og da snakka vi om hvor kjipt det er at du ikke er hjemme og kan være med!

Hanne

30.mai.2010 kl.12:03

Superbelle: Hehe, bra jeg kan leve gjennom ord.

Streik. Ah, hm...jeg husker vi fikk den beskjeden en gang også. Men vi slapp ikke skole, vi måtte jobbe med oppgaver. KJIPT. haha.

Ah, så koselig at dere tenker på meg=) Savner dere også. Det er liksom en helt annen verden her føler jeg. Mer om det i mitt neste blogginnlegg. Jeg kom nettopp på at jeg har glemt å sende deg kortet jeg skrev. Får skrive et nytt. Jeg vil veldig gjerne på hyttetur når jeg kommer hjem igjen. Hvor skal dere og med hvem? Jeg er lett med på hva det måtte være. Kjente, ukjente, multiplikasjonstabeller og ketsjup i vanne´.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits