Hva skjera duuude?

Nå er typefacen min mulig å bruke i alle slags skriftprogrammer med fikset kerning og det hele! Gjorde det ferdig i FontLab i helgen (...mer eller mindre i alle fall - details). Holder fortsatt på med min FontSpecimen bok, men det er chill. Har time på torsdag hvor vi skal få kritikk på hva vi har gjort til nå, så får se hva Jonty (læreren) sier da. I hele morgen så skal jeg prøve å finne på noe fresht jeg kan putte inn der...men det må være enkelt samtidig som det er kult... Var på biblioteket i dag og lånte en svær haug bøker som inspirasjon. Let´s get it on.

Jeg skal ærlig innrømme at det nok blir noen pauser (les: prokastinasjon) med Avatar: The Last Airbender òg. Hekta...

Andre oppdateringer...etter at vi har sett på en million chickflicks og typ alle dansefilmene (minus You Got Served som jeg gleder meg til å se igjen - on its way) på dataen til Linus....Vel, nå er jeg ikke ærlig...Det som egentlig fikk meg på denne tanken var min klassekamerat som ser ut som Will Smith fra Fresh Prince i Bel Air, for han børte på Talib Kweli i klasserommet når vi jobbet på natta under illustrasjonsprosjektet.

Get to the pooint, Hanne.

Ja! Jeg kom på at jeg pleide jo faktisk å høre på en del hiphop i mine gloppisdager. Ikke så rart i og med at miljøet der stort sett bestod av 2/3 gangstas. Jeg ble opplært godt, digg hiphop, underground og najs. Kweli hadde konsert her sist uke, men den fikk jeg ikke sett :( Shame... Og jeg klarte i min trøtterus på skolen å si blemma at jeg hadde set blackstar i stedt for blackSMITH..uuhjj..Meget stor forskjell. Jaja. Har jo sett Mos Def og, så kanskje det er tilgivelig...(not really...) Poenget er fortsatt ikke her egentlig. For...jeg gjorde litt cruisin på memorylane og jeg kom på en låt som jeg hadde glemt, og den er niiice.


SOULS OF MISCHIEF  - FROM ´93 TIL INFINITY

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits