Rart hvordan noe så kaotisk kan være så pent


Foto: AP

Jeg kunne ikke la være å tenke...wow! *Lagre til "inspirasjonsmappe" da jeg så det her og noen av de andre bildene fra Island.


Det er ganske hektisk med flytrafikken nå, som nok er kjipt for veldig veldig mange, men noe bra førte det med seg; Lisa kunne være her litt lenger! Hvilket betyr at vi alle kan dra ut med svenskene jeg fant på hostellet vårt i Wellington i ferien. Eneste problemet for henne, stakkars, er at det for øyeblikket ikke er noen billletter ledige til Skotland før slutten av april og begynnelsen av mai og hun har eksamen straks.


Welly Cru : Eleanor fra India, Miriam fra Sveits, Janine fra Sveits/Sør-Afrika, Lisa fra Namibia og meg, med Pepe(cita) fra Mexico bak kameraet.


PS: ANG KATINKA
Jeg fikk oppklart hvem som ringte meg forleden dag! Det var jo Lisa fra i fjor (som jeg reiste med på sørøya). Hun studerer jo i Norge, så derfor var det Norskt nummer mens hun er svensk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits