Typografi - fontface


Nå er nesten min egen font-face/skrifttype ferdig (vel, i alle fall de små bokstavene)! Det er litt finpuss igjen for å få endene til å møtes (bokstavelig talt...hm) fortsatt. Det er en neverendig story i grunn, for hvis man gjør en liten endring et sted, så må den gjøres i alle andre liknende bokstaver også. Dette er et problem som ikke kan løses med den lille multiplikasjonstabellen!
Men på et punkt må jeg nok si; nok er nok, Hanne..for å begynne å lage "Font Specimen" boka som vi skal levere. Nå ligger jeg nokså godt an faktisk. (Bank i bordet, ta i tre og knock on wood).

Jeg hadde egentlig tenkt til å være superflink og ta en titt på FontLab i dag, men det ville ikke åpnes på de tre dataene jeg prøvde på skolen, så da gikk jeg hjem for å henge opp bokstavene jeg hadde skrevet ut i stedet.

Vet ikke helt hva jeg skal kalle denne her fonten enda, men det bør vel ha noe med kilden å gjøre. Bonde? Valg? dunno...

Kom gjerne med konstruktiv kritikk!

Én kommentar

Guro

14.apr.2010 kl.11:05

Stilig!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits