The Dead Weather konsert

I går var jeg på The Dead Weather konsert på The Powerstation i Mt Eden (samme sted som jeg så MGMT). Det var helt konge. De sang et par tre låter som ikke er på albumet (Horehound) og såklart også de mest populære "Treat me like your Mother" og "I Cut Like a Buffalo".

For de som ikke vet hvem The Dead Weather er:

THE DEAD WEATHERhttp://240plan.ovh.net/~redcandy/airboy/

The Dead Weather er en supergruppe sammesatt av Jack White (The White Stripes, The Raconteurs), Alison Mosshart (The Kills), Jack Lawrence (The Racounteurs, The Greenhornes) og Dan Fertita (Queens of the Stone Age). Utifra bandets medlemmer så skal det vel ingen genitanke til for å skjønne at det er et rockeband det er snakk om, og med en liten miks og et snev her og der av blues og annet snacks. De utga sitt album Horehound i januar (09) og har jobbet med låter til et nytt album og turnert etter den tld.Etter hva jeg vet/husker så var de i Norge for ca et halvt år siden, og nå var turen kommet til New Zealand.
Her er noen bilder fra konserten...mobil, så ikke akkurat suveren kvalitet.
Det var i alle fall sinnsykt gøy å være på konsert igjen. Det er noe ved den der følelsen som bare av å være der som er helt spesiell...Spennende. Jeg har egentlig ikke hatt noe tid til å glede meg siden det er så mye på skolen, men da jeg stod der i køen for å kjøpe en cool t-shirt så kom det sommerfugler i magen.

MEn når vi snakker om tshirt. Jeg stod der da, og skulle kjøpe en grå en med bilde av Alison på også var det en kar som var foran meg i køen som var ca dobbelt så høy som meg...nja, kanskje ikke så høy, men i alle fall høyere enn Lasse.
I alle fall, så sier jeg til karen bak disken "har de denne der i small?" Og hva skjer? JO, denne mr. tall and skinny skulle også ha en small og det var den siste som var igjen...og han ga meg et falskt håp ved å vurdere en annen tshirt mens jeg stod der og håpte på ombestemmelsen. "Helloo mistaa, sjekk jeg er MINIATYRpygmè i forhold til deg, let me has it!" Men, han tok den. Egotripp. Jeg kjøpte en medium i stedet, og den var lang, men ikke svømmelang og den har smale armer så det er overkommelig.


THE DEAD WEATHER - TREAT ME LIKE YOUR MOTHER
Musikkvideo/kortfilm - regi Jonathan Glazer.
2 kommentarer

Jannicke

18.mar.2010 kl.12:57

Sorry, men jeg MÅ le! Hahaha, langemann tok t-skjorten din!

Allison Mosshart er kul, jeg vil ha håret hennes. Og karrieren hennes også forsåvidt...

Hanne

18.mar.2010 kl.19:39

haha, ja det er ganske komisk. Særlig siden det er en slim t-shirt og han fint kunne brukt medium. Men, han er vel som han der duden i Notting Hill som bruker korte t-shirt som går til navlen.. nice.

Jeg vil ha klesskapet hennes. Og håret.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits