Fremtidens teknologi


kraftwerk

I fremtida kommer alle til å være verdens-berømte i 15 minutter! (warhol). Neida...men!

Vi hadde en forelesning på skolen i går (Mandag) som var veldig kul. Den handlet om nåtidens (QR, AR, Apps) og fremtidens teknologi. Det er veldig mye spennende som skjer nå, og man så at det som man har begynt å leke med nå kommer til å bli mye større i fremtiden. Akkurat det skal man vel ikke være rakettforsker for å skjønne, men det var veldig kult å se hva noen firmaer har i tankene fremover med egne øyne, om du vil.

Obs. Dette er ideer som er under utvikling.

Her er to videoer vi så:

Morph © Nokia Research Centre & Cambrige Nanosience Centre©Microsoft Office Labs: Future Vision Series 2009; Production
Mulig noen av dere techfreaks har sett de her før, men det hadde ikke jeg (n00b) så jeg synes det var veldig spennende, og samtidig kjipt at jeg ikke er litt yngre sånn at jeg kan vokse opp med det syke greiene som kommer.

Må forresten nevnes at det var skremmende få mennesker som visste hva en app (application) var, og de som trodde de visste det og prøvde å forklare var på vei til bærtur. Læreren vår brude forresten bli iPhone salgsmann, ja, har hatt smålig lyst på iPhone før, men fakta er, jeg har ikke råd, og at han må gni det enda mer inn hvor fantastisk det er hjelper lite. Takk for salting av sår, Laurent.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits