house!

Jeg må si at jeg kan gi meg selv et realt klapp på skuldra for å være flink jente.

For en gangs skyld har jeg ikke postet innlegget feilaktig i "nyttårsforesetter 2010" kategorien....

For jeg vil nemlig reklamere med hvilke av forsettene jeg så langt har fulgt opp:

- Ta med Harddisk til Lena og Mikael for å få serier
Flink. Takk for serier og filmer. Begynte med de jeg alt har fulgt med på, og jeg har sett ferdig Cougar Town (:() og begynt på Glee (:)) .


[V Begynne å danse igjen (min. 2 stiler: contemporary+hiphop?)

Jeg har begynt å danse igjen og det føles fantastisk rett og slett, uten overdrivelse.
I dag hadde jeg første House time, det er en kul dansestil som jeg prøvde på workshop med Nanna (Jeppers! Paradise Nanna!) hos Extend Art of Dance i Tønsberg en gang. Det ga mersmak. Timen i dag intenst mildt sagt, men det var bare bra for jeg får superenergi og blir en hyper ball etter dansetimer...som noen til sin forskrekkelse har vært vitne til ved tidligere anledninger

House:
House er som regel danset til mer...vel, house(te) låter enn det her...altså techno in your pants...kanskje ikke et bra uttrykk. Men det er veldig kult, vel å merke når man har gjort det noen ganger. Ble advart av Nanna og, når man først prøver så ser man kanskje heller mindre intelligent ut. En ting jeg synes er rart er at min nåværende lærer ikke gir oss samme tommelfinger-reglene som vi lærte av Nanna: "Det her er ikke hip hop, det er house. Tenk opp, ikke ned". Men lærern vår nå sier at vi skal tenke på vekt...men så heter hans kurs House/Hip Hop...så det ligger kanskje der?
(han her legger også i noen andre moves...oh well)
.


Forrige uke hadde jeg veldig mye å gjøre, men fikk begynt med contemporary igjen. Jeg synes ikke dansen var så kul som de som Kine og Linda på Extend lagde da jeg gikk der, men det var gøy likevel. Jeg har problemer med den nye youtuben her, så dere får søke det opp sjæl.


Fredagen før det begynte jeg med popping.

Dèt
var kjempegøy! Gleder meg til fredag igjen...forrige fredag var jeg i koma etter tre timer søvn før den muntlige illustrasjonspresentasjonen av Matilda (Roald Dahl)...såpass i koma at jeg glemte helt at det faktisk var fredag og at det var popping time :( Kom ikke på det før timen var ferdig. Kjipt.
For de som ikke vet hva popping er så er det en video her, men i tillegg kan jeg si at det er det Michael Jackson danset med moonwalks og sånt der gøy!  Har planer om å danse fem timer i uken ca, så får finne en ballett og en annen time til minst...kanskje en contemporary til og en hip hop før poppingen.


- Spise sunnere (dvs ta seg tid til å lage ordentlig frokost, middag og lunsj)

Dette går bra så langt. Musli med yogurt og evt, frukt til frokost...men jeg skal bytte ut yogurten med soyamelk denne uka, jeg fikk smake på Janine sin soyamelk og det er nam.

- Mindre mel og melkeprodukter/- Spise soya/ - Mer frukt og grønt + Frukt i stedet for godis
Ja, som sagt skal yogurten byttes ut...Ellers så er det jo ikke så vanvittig mye godt brød her, selvom jeg kjøpte et fordi jeg var lei av yogurten så det blir vel fiksa og nå. Ellers så skal jeg også kjøpe noen soyabønner og frukt på kinasjappa på K-Rrd i morgen.

- Null prokastinering med skolearbeid (har heldigvis med Kristine på den - nå blire biblær´n)
Faktisk, så har det gått bra så langt...selvom det ble stress med illustrasjonsoppgaven fordi jeg dro bort en helg. Det orker jeg ikke mer av. Kjentes ut som slutten av forrige semester allerede andre uken av det nye året. No more of that. Så seriøst, så skal jeg ta med meg skoeting uansett hvor vi drar (jeg vet nemlig at de to neste ukene er reservert) og jeg SKAL gjøre noe.

- Bytte ut øl mot noe sunnere, feks. vin
Vet ikke hvor mye jeg kan si om det enda i og med at jeg faktisk ikke har vært på fylla enda. (yay, me!) Men det var en internasjonal samlingsfest på Brooklyn bar hvor vi skulle svare på et spørsmål og fikk en gratis drikke. Så da tok jeg meg et glass med Chardonnay, 100% pure nZ made.

- Få en ny venn
Venn og venn fru Blom...jo, jeg har jo møtt en neve nye folk i og for seg. Men denne omtalen går til heisvenner.

Heisvenner
Heisvenner er folk man prater med i heisen for å unngå pinlig stillhet.

I hovedsak vedgår denne omtalen av heisvenner to stk karer, av maori art (tror jeg, er ikke så lett å se for de har som regel litt annet blod i seg), ved navn James og Fred. Jeg er fryktelig imponert over meg selv for å huske disse navnene, for jeg er som regel ikke så flink til det lenger (har vel med år og skader etter trang hjelm og gjøre).
Fred studerer "Maori Relations" og James studerer første året på psykologi. Kult! Hvi jeg hadde orket det, så ville jeg også gjort psykologi. Jeg resonerer meg da frem til at James er ca 18 år, for jeg tror de begynner på uni når de er 17-18 her. (Betydende at jeg er gamlis i noen av mine 20 årige klassekameraters øyne...pfhøy). James minner om Henrik Wendelborg...jeg vet ikke om Henrik var fornøyd med denne sammenlignigen med en maorigutt på atten, men han er i alle fall sikkert smart.  Så, siden jeg møter finte-Henriker stadigvekk, deriblandt stemmetvillingen og tønsberg-poseren så kan jeg forklare hvorfor denne versjonen ligner. Jo, her er saken...det er ikke så lett å forklare egentlig. Utseende messig så er James, akkurat som Henke superdigg så folk (både jenter og gutter) faller som fluer bare de ser på han og ønsker dypt inne å dra på date med han... *knis* (den er egentlig litt intern) nei, det var ikke det jeg skulle frem til jenters og pojks, slapp av. Han er lav. Han har sånn hat/caps som henrik noen ganger hadde i gamle idefagår. Han har mørkt hår. Også vet jeg ikke hvordan mer jeg skal forklare det, for man må se det med egne øyne. Et unntak er at James har et forsøk på en bart. Jovial kar.

Lav med caps:
- Prøve fencing (fekting) om de har det i Auckland.
Jeg har ikke prøvd det enda, men jeg har funnet at de har timer hver mandag på Recreational Centeret til Auckland University. Tror jeg må satse på å prøve det neste semester og kanskje stikke innom en time å kikke på dette. Men jeg har jo som sagt house timene på mandager.

- Lage og følge budsjett
I og med at jeg ikke har fått pengene fra Lånekassen (enda) så har jeg ikke fått gjort det. Men, det skjer. Jeg kan jo forsåvidt sette opp budsjettet siden jeg vet hva jeg får...hmm... Jeg hørte ikke meg selv si det der.


Også har jeg laget et nytt
-Forbedre tannhygienen
Det betyr på ingen måte at den er dårlig. Pusser tenna etter normal skikk. Men det skal forbedres. Dette innebærer å bruke tanntråd hver dag og flour en gang i uka (fordi jeg har sånn uke versjon) og munnskyllevann skal jeg og kjøpe. Av typen som sprenger i munen på deg. Sunt. Og kanskje i overkant uinteressant, men, når jeg poster det på bloggen så føler jeg at det MÅ gjøres.


Og, så må jeg skryte litt til av meg selv. (Enda mer skryt-...herregud, Hanne, nå må du gi deg.)
Men, jeg fortjener det. Jeg stod opp halv åtte på søndag for å gå ut å jogge i parken en time. Slang også på en liten sessjon med styrke og strekk på en gressflekk.


Andre Nyheter

All maten som mor har sendt meg og min supre adidasjakke <3<3 har blitt spist opp av en ROTTE.

Skyldig:


offer:


Det verste var jakka. Det var en klar favoritt i mitt klesskap tross at den ble mobbet for både det ene og det andre...blandt annet for å være polakk og for å være stygg. HOLD OPP MED DET LEVENET. Den er FRESH. Den er perfekt. Eller den var i alle fall det. Nå er den i søpla med avspist arm, lomme og side (:¨().
Om noen skulle komme over samme jakke på internett eller i en butikk, LET ME KNOW. Samme hva dere synes om den. I love it.Og all maten som jeg tenkte at...jaja, om lånekassa tar litt tid, så har jeg i alle fall den...
Det eneste som kunne reddes, og som lå i en annen pose var en pakke wasa knekkebrød...ikke denne typen, men lel.
 

horecanytt.no

Takkskaruha.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits