Reiseblogg

På vei innover mot Oslo så var det folkevandring på isen.Det synes kanskje ikke så godt på det her iPhone bidlet som onkel tok. Men sinnsykt var det i alle fall. Så ut som hele befolkningen hadde bestemt seg for å gå seg en tur i vintersola.Step 1. London.

Nå sitter jeg på Terminal 3 på Heathrow (London)?er på en cafè som heter noe fancy på fransk mens en russer serverer oss? Kultursjokk allerede her.
Ute i fellesområdet så er det masse nett tilgjengelig, men på denne cafeen så er det bare noe surr som man må lage en konto for å bruke---dvs. innen jeg er ferdig med å sette opp kontoen så skal vi "go to gate"? orker ikke.

Jeg spiste tomatsuppe i stad?den smakte tomatpurrè med vann i.

Jeg fant også ut at det tydeligvis ikke var noe sjakktrekk å relatere meg selv til Baader-Meinhof på nettet da sikkerhetskontrollørene er til lands tydeligvis synes jeg er veldig suspekt. Jeg måtte legge mine slitte Nikes i kontrollen og da jeg var ferdig der så tok de veska mi på neste post for å dobbeltsjekke den selvom den ikke pep? Note to self neste gang jeg reiser:
- Ikke gå med bare sorte klær (og muligens ikke ha nærmest sort hår)
- Ikke se ut som du er så skitlei og vant med å reise at du tenker EVAAA hver gang du gjør noe.
- Ikke se overrasket ut da du trodde det pep og de ikke sjekker deg
- Ikke se ut som en tysk terrorist
Generellt sett så kanskje det er lurt å ikke se ut som sie germans (aka germs), de x-allierte land har noen fnugg av historisk hat liggende og ulme fortsatt.oi så fresh...

Step 2 - Hong Kong

Jaja, nå sitter jeg da (i skrivende stund) på en slags restaurant i Hong Kong---eller rettere sagt så er det jo ikke Hong Kong iom. at flyplasser er internasjonal grunn, men details details... Vi skal gå til et annet sted å spise Dim Sum. namnam.
Jeg har kjøpt tskjorte. Jei!
Veska mi  ble forresten dobbeltsjekket i kontrollen her....


PS. Jeg føler meg som en bommulsdott.

2 kommentarer

Ulrike Meinhof

15.feb.2010 kl.17:59

"Ikke se overrasket ut da du trodde det pep og de ikke sjekker deg"

Haha, jeg må le! Wie gehts? Ich bin gut hier, aber müde.

Liebe, Ulrike M.

;)

Lena

15.feb.2010 kl.19:36

De sjekker alltid meg også, men jeg har aldri hørt noe om at jeg ligner en tysk terrorist.. Eller?

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits