Ka kite ano, Norge!Nå sitter jeg hjemme og har mine siste timer i Norge for denne gang. Sekken er mer eller mindre ferdigpakket (huff som jeg misliker å pakke...), og jeg tror det meste er med (...særlig at dèt stemmer).

De siste dagene har vært veldig bra!
På fredag var Lena, Christine og jeg på besøk på våre alles kjære Idèfagskolen! Det var usedvanlig få på skolen denne dagen, men vi fikk i alle fall CCs fantastske Pitapizza. Nam!
Senere skulle gjerne jeg og Lena gjerne ha tatt noen bilder, men det ble ikke noe av siden David var blitt friskere sånn at vi (Lena, Mikael og jeg) kunne dra til Christoffer og ha siste del av vårt StarWars Marathon. Det har vært episk! (selv om Hayden Christensen er utrolig emo) Jei! Koselige gutter de to (David og Christoffer).I går så gikk mesteparten av dagen til å finne ut ting jeg skulle pakke, men da det var gjort dro jeg en tur til Tjøme for å hilse på Mhoo. Jeg fikk dessverre ikke sett de spille, men fikk i alle fall sagt hei. Når det er nevnt så er det alltid så mye lenger å kjøre til Tjøme enn man først tenker, fytti for en kjedelig vei. Sånn sett så skjønner jeg hvorfor Lasse og Christine ikke gidder å dra inn til Tønsberg så ofte...dessuten er det vinter.
Back to the track...:  Så bar turen videre til Sandefjord hvor jeg skulle møte Nadia. Vi dro en tur på Cactus (også dessverre kjent som CÆKKÆR´N) hvor jeg fikk sagt hei og hade til diverse mennesker, dvs. Kim (rød), Jørgen, Finn Einar (han ropte høyt i øret mitt om sine impressing danseskillz og oppsjekking av damer på Moon (dvs. smårips) ), Frøy og Maja og Kevin som jeg i grunn ikke har sett mens jeg har vært hjemme. Koselig å treffe de igjen. Sjekk ut Kevin sin ting, han er kjempeflink! Her: Kevins blogg. Dessverre har han ikke de kule tingene han maler der, det burde du legge ut, Kevin. Men de som var på "untitled" konserten min i fjor så han da han stod å malte på Maskinistenes hus.

Om ca et halvt døgn og litt til så er jeg i Hong Kong igjen, og da skal jeg kjøpe I <3 HK t-skjorte som jeg ikke kjøpte sist og angret på. Så er det videre til New Zealand igjen, hvor det er semi-planlagt at jeg skal feire bursdag med de som har kommet allerede. Fritz har booket japansk restaurant for oss! :)PS: Ka kite ano - Until I see you again (Bye)  (Maori)

4 kommentarer

Fotograf Christine Wendelborg

14.feb.2010 kl.13:49

Farvel Hanne! Har vært koselig å være med deg litt mens du har vært hjemme! Nyt det sist året i NZ. Det går nok altfor fort! :) God tur!!

P.S. Glad du forstår hvor laaaangtekkelig den veien er ass.. He he..

Lena

14.feb.2010 kl.17:18

Adjø, lille Hanne.. Sees om et år, jeechz

Jannicke

14.feb.2010 kl.17:40

Hadet, Hannepanne!

Gleder meg til å se deg igjen snart, for jeg HÅPER INDERLIG at du kommer til sommeren!

MikaelNilsen

14.feb.2010 kl.18:42

hadebra Hanne

vi holder kontakten over interwebben

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits