nytt prosjekt: inspirasjonsblogg

Jeg skal starte et nytt prosjekt. Jeg har egentlig tenkt på det en stund, men jeg blir ved å overveie hva det skal kalles. Sånne der navn, det er ikke enkelt.

Jeg skal starte en inspirasjonsblogg på wordpress hvor jeg hver uke legger ut et innlegg med inspirasjonskilder. Det kan være reklamevideoer, foto, grafisk design, webdesign osv. Ja, det finnes jo en million websider og blogger som allerede gjør det, men det er en god sikkerhet for meg selv også for å samle alt på en plass.
Jeg kikker stadig innom diverse websider, og det er så mye fint og flott som jeg laster ned, mens å blir det som regel bare liggende der i en mappe...så jeg tenkte det kunne være en god idè. Da får jeg jo og plukket ut det jeg liker best fra det jeg har funnet i løpet av uken. Det er også et lite press på meg selv for å kunne gå ut der og kikke på ting..og ikke nødvendigvis bare ting som jeg finner på nett, jeg må også kunne ta bilder av ting jeg ser eller klippe ut ting som jeg finner etc. Jeg vil også i enkelte tilfeller skrive litt om div. personer som inspirerer meg hvor det kun blir om denne ene personen.

For meg selv privat skal jeg også få somlet meg til å kjøpe en stor blank bok hvor jeg kan klippe ut og lime inn ting alà min visual diary. Så kan jeg skrive litt notater og tanker til det jeg finner og funderer over i hverdagen. Det er så fint å ha! Mange gode ideer kan komme fra sånt. Jeg kan jo for eksempel nevne et tilfelle av egen erfaring.  Da jeg skulle lage vignetter og logo for Festival Vizual til Slottsfjell 09, så kikket jeg gjennom en av inspirasjonsmappene mine og kom over et prøvebilde fra svt som jeg hadde liggende: Da var ideen der. Retro teknologi. Så det ble en kombinasjon og det gamle spillet "pong". Det ble kult synes jeg og jeg har senere fått mye bra tilbakemelding på det òg så der kan man se!

"Good Artists Borrow, Great Artists Steal"

Problemet er vel at jeg ikke helt vet hva jeg skal putte for navn på denne bloggen. Kom gjerne med forslag;P

8 kommentarer

* I r l i n * - Life as a dancer

08.feb.2010 kl.22:58

Koste hva det koste vil- jeg ønsker deg en fin kveld ^^

juliejuvente

08.feb.2010 kl.23:00

Så spennede, se på min blogg så kanskje du lærer litt om rus. En annaledes blogg :)

juliejuvente.blogg.no

Hanne

08.feb.2010 kl.23:03

hm....

Fotograf Christine Wendelborg

08.feb.2010 kl.23:17

Ha ha.. Gode forslag du har fått Hanne. Jeg skal tenke på det.. Hva med "skrupårecordærn"?

Hanne

08.feb.2010 kl.23:31

Christine Wendelblogg: Ja, helt sykt gode forslag og. Gåttabanen!

Hmmmm! Ikke dumt forslag, Chris! Eller kanskje "orginaleneikjellern"?

wictor

08.feb.2010 kl.23:51

Gode forslag det der ja. Her er enda ett. Ikke last opp Wordpress til din egen site. da tar det ca et halvt år før du har din første blogg ute. Jeg har nå holdt på å tweake i 3 måneder og ikke kommet lenger enn til "Still testing - thumbs". (vel. litt til.)

Regner med at du oppretter en på wordpress.com e.a. Kanskje du har det allerede.

Har imidlertid lastet opp dine og noen andres blogger til ideblogg.no. Moro å følge på feeden inn på forsiden. Håper det er greit. Har laget den fordi blogg.no ikke har de samme funksjonene vi får til her. Hvis du vil kan du lage en blogg på ideblogg.no. Vi kan komme med råd. tips og tricks da vi som sagt har plundret en del alledere. Vil ikke syntes at den er koblet til skolen. Og den er reklamefri.

Og vedr. navnet på bloggen din så mener jeg fremdeles at du burde bruke navnet ditt.

wictor

Camilla

09.feb.2010 kl.02:39

Sjekk ut bildene mine her - tror du vil like dem ;) http://valentino.blogg.no/1265677417_the_world_needs_more_.html

Superbelle

09.feb.2010 kl.08:46

Nice, Hanne!

Gleder meg til å se den. Jeg har også opptil flere scrapbooks, som jeg limer inn bilder og annet i, og så kikker jeg ofte igjennom i ettertid. Mye gøy å finne der. Det er min inspirasjon. Let me know nr bloggen er up and running da :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits