på tide med litt gælvænnisering!

på godt norsk.
Neinei, ikke i form av metall.
I form av:chemical brothers.

Jaja, den er gammal, men fortsatt god. Er´ke noe mugg i sikte der, sa folk.

Det er derimot mugg på spotify reklamene...
(hva skjer med å avbryte musikk med norske stemmer med bondsk klimpring i bakgrunnen? Spotify burde hatt reklamer som er rettet mot den typen musikk man hører på btw.)

*note to self: premium.


PS: det kom over til "Hey boy, Hey Girl" her nå, og jeg flirer litt...for det får meg til å tenke på en danserutine lillebroren og lillesøstern min pleide å sette i gang i stua da de satte på den.  Det så sånn ut:
De stod ovenfor hverandre.
Da stemmen sier: "hey boy" mimet broren min det og hoppet et skritt frem.
Da stemmen sier: "hey girl" gjorde søstern min det samme. Og de fortsatte sånn mot hverandre.
Vet ikke helt hva takeoffen var...men det var vittig likevel.PPS: Tenkte jeg skulle ta en tur til Oslo og se Zoom finale på onsdag, noen som vil være med? Manatee Racket spiller.

PPPS: morsom:

2 kommentarer

Guro

08.feb.2010 kl.18:24

Nå juger du så det renner.

For det første så stod vi på kjøkkenet. Og vi sang begge to, og når de sang "Here we go!" løp vi mot midten, hoppa opp og tok high five høyt oppi lufta. Mye kulere enn du forklarer.

basta.

:D

Hanne

08.feb.2010 kl.20:58

Guro: Pf...Jeg husker bestemt en gang som dere stod i stua. Da hadde vi den gamle peisen og helt sikkert ikke pusset opp enda..dvs TVen stod et annet sted og dere danset den rett foran der peisen er/der tven er nå. Mulig er det også at vi da hadde de grønne lenestolene som stod der TVen vår står nå...det betyr at vi også fortsatt nok hadde stereoanlegget med de store firkanta høytalerne i hvert hjørne. Kan og minnes at dette var en dag (den jeg husker) som vi egentlig skulle ryddet, men dere vimset med dansing. Vi hadde heller ikke den sofaen som vi har nå, for det var stor åpen plass der som den er. Dette var nok rundt starten av dette tiåret, dvs at Andreas var ti, du var ni og jeg var tolv.

Og om det er kulere enn det jeg forklarer er vel øyet som ser...

Jeg har fotografisk hukommelse. Du har selektiv. BURN.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits