snart sommer

Begynner å nærme seg at jeg skal tilbake til New Zealand og ha vanlige dager igjen med skole og lekser. Ett av mine nyttrsforsetter (kommer i senere post) er å starte med arbeidet med en gang, betydende bo på biblioteket fra dag 1 sånn at jeg ikke må ødelegge meg selv på slutten av semesteret. Har med Kristine på dealen, så det bør gå bra.

Er litt bittersøtt å dra tilbake, for det er ganske behagelig å være hjemme...selvom det er den kaldeste sommerferien ever så har det vært hyggelig å se igjen kjentfolk og bli kjent med et par nye og. Har jo egentlig ikke møtt halvpraten av de jeg hadde tenkt til menmen...

Fordeler med å dra tilbake er at jeg kan vændre rundt på stranda i noen uker før skolen. Skal da bruke han her som inspirasjon til dagens outfit:

hawt


kilde: awkwardfamilyphotos.com

2 kommentarer

ChristineWendelBLOGG

31.jan.2010 kl.21:25

Nice! Sexy sokkeskille!

Hanne

31.jan.2010 kl.22:18

ChristineWendelBLOGG: haha, vet. Jeg skal gå inn for å få et liknende selv. Tror det er bra sjekketriks. "heeloo, look at my sexy ancles!" (fatbastard style)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits