drøm

I natt hadde jeg en weird drøm. Ikke en syk en dessverre, for det er mye morsommere. Men tror det skal mye til å slå mitt mareritt om David Hasselhoff...Skada.

Jeg satt og så på en barnefilm som gikk på tv (husker dessverre ikke hviklen men det var nostalgisk) og da den var ferdig måtte jeg jo ut. Men jeg gadd ikke kle på meg noe særlig så jeg gikk rundt ved viaducten i Auckland (New Zealand) iført en svær dyne.
Jeg skulle gå til en annnen del av byen, og dette var veldig viktig for meg... MEN!! Alle innganger til den delen av byen var sperret og det var en hel haug med mennesker som stod rundt og bygninger hadde rast sammen (var visst noe naturkatastrofe på gang). Jeg ble litt irritert over at de måtte stenge av ALLE veiene dit jeg skulle på grunn av noe sånt, men jeg tuslet tilbake langs veien i dyna mi. Plutselig står det en hel horde av korps i full uniform på noen trapper der, og de fleste var kids som var på seminar e.l.  Plutselig er en venninde, Maria der, og vi skal visst ha ansvaret for alle de tusen kidsa siden vi begge har spilt i korps før. (Må i et sidenotat fortelle at jeg her en dag drømte at en sjaman og spåkone sa at Maria ikke måtte danse vannballett for da kunne hun risikere å dø...hva er vannballett? kunstløp? hvorfor vil hun dø?...). Anywayz..så hadde jeg på følelsen av at mitt korps i sin tid også hadde vært på dette seminaret, og da var vi plutselig ikke i auckland lenger men et sted jeg ikke vet hvor er.

Til min store forskrekkelse ser jeg på klokka og den er 15:54 og jeg tenker SHIT jeg skulle jo ringe til frisøren og sjekke når timen min var, og den var mest sannsynelig i to tiden. Oh no, what to dooo. Så jeg ringte som desperat og fikk kun svar av en robotdamestemme. Jeg gikk til et speil og hva ser jeg? Jeg har RØDORANGE hår. Ikke normant, men Karius hår! Plutselig står broren min bak meg og han har bustete svart hår. "haha, vi ser ut som karius og baktus!" sier han... Og det gjorde vi, med unntak av at jeg hadde en syk ettervekst som var ned til skuldrene med mittt vanlige blonde hår og det røde var slappt hengende som en tovet sokk ned i bakken.


Oppfordrer Lena til å tolke betydningene i dette virrvarret. Gjerne Hasselhoff og...for den er bare syk.syk.syk.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits