takin ovah

Mens Henke er opptatt med å ta over Christines blogg, så er det andre overtagelser som skjer i andre kanter av landet.

Sverige tar over Norge, på et hemmelig og undercover vis. Det er jo fakta ikke noen nyhet iom. at de for lenge siden har kapret hovedstaden, men jeg må få si, at nå begynner det å gå over bakker og berg her til lands. 
Jeg har vært i utlandet et år, og saker har tydeligvis skjedd, som Maria nevnte i en blogg for en tid tilbake, så har Sverige også nå tatt over Sandefjord. Jaja, tenkte jeg...det er vel ikke så alt for mange...men der tok jeg feil. Her tenker jeg...jojo er vel et par stykker, jeg jobbet jo sammen med tre svensker i Hafslund i fjorden..men de dro jo hjem igjen ganske fort. Nå derimot, ramadrama. Han ene innrømmet tilogmed at det var deres mission og ta over landet. Han tenker sikkert: pf...hvis jeg sier JA, såklart gjør vi det, så kommer hun til å tenke det motsatte for man innrømmer jo ikke top secret business. DER er grunnen for at svenskevitser finnes. 

I OUTSMARTED YOU. Grunnen for at han så velvillig innrømmet infiltreringen er jo klart som krystall nettopp fordi han tror at jeg ikke kommer til å tro det er sant, dermed er det sant! Ha! Han fortalte og at overtagningen av Tønsberg er på plakaten. 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits