Bandprofil: Mhoo

T-skjorteKlikk på bildet for å se tegningen i større format
Hvis du har liten skjerm og heller på magisk vis vil zooome deg inn og sjekke detaljer, trykk  her

Jeg har fått oppdrag for noen måneder siden om å lage bandprofil for country bandet Mhoo fra Tønsberg bestående av Oda, Miriam og Håvard.  Jeg skal ikke si at jeg har kommet superlangt, men en tskjorte er i alle fall ferdig, og egentlig en annen som jeg har glemt å sende til de for korrektur. De skal og få en plakat som har denne illustrasjonen på.
(Note to self: send etter bloggen er skrevet
.)  Har enda ikke sett resultatet, men tenkte jeg skulle ta meg en tur når de varmer opp for Ila Auto 5.februar i Støperiet i Tønsberg.

De har mye på plakaten fremover, som blant annet by:larm i Oslo og Slottsfjell Festivalen i Tønsberg, de spilte også på fjorårets Slottsfjell og ble godt mottat av publikum ("Roy the Toy" ble blant annet dedisert til en publikumkar).  De skal spille flere steder i Tønsberg og omgegn og andre steder i landet, bla Kolbotn, Bergen og Trondheim før den tid. Travle folk, men det er bra, for de er veldig flinke!

Her er deres:
Myspace
Urørtprofil
Youtube klipp fra NKR intervju


mer kommer når jeg slutter å være slowpoke.

3 kommentarer

Little pink

15.jan.2010 kl.15:02

Ønsker deg en flott helg! :D:D

Silje Lien

15.jan.2010 kl.15:04

Ha en fin dag, og en riktig god helg!!:D

Chris Raymond Aanvik

16.jan.2010 kl.09:43

Du er veldig flink assa!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits