The Golden Filter - Solid GoldEt artist-tips som jeg har glemt å poste...eller bare utsatt. Ga det til onkel også ble det med det. Men nå er den her òg.
Vet jeg har venner som ikke liker at jeg poster musikk fordi de vil ha den for seg selv...men dèt synes jeg er ganske teit egentlig. Musikk til folket! ;)  ( Dessuten er det ikke som om jeg har norges mest kommersielle blogg heller.)

The Golden Filter er et elektronisk duo med base i New York. Vokalist Penelope Trappes vokste opp i Lismore, near Byron Bay, New South Wales, Australia, mens disco og analog synth programmerer Stephen Hindman er opprinnelig fra Ohio, USA. Lisa, deres trommeslager, vises sammen med dem i deres live-opptredener.

De produserte deres første singel "Solid Gold" i juli 2008, og den ble utgitt 15. februar 2009 på Dummy Records, sikkerhetskopiert med remixer av Russ Chimes, Vandregulvinge Visjon og Mondkopf. Videoen til Solid Gold ble filmet i Australia, i nærheten av Melbourne.

De har forresten kul hjemmeside med en fancey video i bakgrunnen. Det er supacool.

Trykk på bildet for å komme til hjemmesiden:
goldenfilter


Når det er snakk om hjemmeside så driver jeg å fikser opp på min egen (tok som sagt ikke lang tid før jeg ble lei av den...). Så når den er klar igjen så poster jeg vel en link. Dessverre blir det nok ikke noen fancy video til den, men får prøve å få den til å bli fancy på andre måter. Veldig plain a.t.m.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits