Årskavalkade: 2009

Godt Nyttår til alle sammen! Riktignok en uke uti det nye året, men bedre sent enn aldri som de sier.
Tenkte jeg skulle lage en oppsummeringsblogg med hva som har skjedd i mitt liv i 2009 i bilder og videoer. Videoene har jeg hentet fra Fritz Quero og jeg har lånt noen bilder av venner, hvor dette er betegnet under ett eller fler av de. Resten har jeg tatt selv. Det tar sikkert femtusen år å loade alt dette. Sorry for det ;)

JANUAR
NyttårsaftenFoto: Lasse Olsen

En av de koseligste nyttårsaftenene jeg har vært med på. Strengt talt så var vel mesteparten av den siste dagen i desember, men pytt sann. Bra start på året med godt selskap og god mat!

Bursdagen til Jannicke


Foto: Christine Wendelborg

Bursdagen til Annika og Mikael
Foto: Lasse OlsenFEBRUAR

Untitled Konserten
(7.feb)
Jeg arrangerte konsert/bursdag/avskjedsfest for meg selv og alle som fant på å komme på Maskinistenes hus i Tønsberg Det kom vel over hundre gjester (både gode venner og folk jeg ikke visste hvem var) og det ble bra musikk fra Kade, The Bluejays, Manatee Racket, Klaus Lunde, Øyvnd Lindahl og Hans-Petter Hansen samt DJ Kimichi! Great suksess.

New Zealand - Auckland University of Technology (University)
Tidlig i mnd kom jeg inn på AUT University, og måtte i hui og hast fikse bosted, lån og det hele. Satte meg på et fly 27.februar og var der nede et døgn senere. Litt kaos i starten men det kom seg etterhvert. Litt av et stunt og slippe alt man har og begynne fra scratch i et annet land.


MARS
Mars ble mest skole og litt oppdagelsesferder på egenhånd rundt i Auckland, men det ble òg en konsert:

Kings of Leon

dsc01412

APRIL

South Island, New Zealand

I april var jeg for første gang på Sørøya i New Zealand sammen med tre jenter som heter Lisa, Mariel og Katy. Der er det helt sinnsykt pent, så det var synd jeg ikke hadde kamera enda da. Vi fikk vært nesten overalt; Christchurch, Queenstown, Te Anau, Wanaka, Hokitika, Greymouth, Akaroa og alle stedene vi kjørte forbi.MAI

I mai var jeg på Ratatat konsert, var med å plantet noen tusen trær og fikk en høyst nødvendig pakke fra en gærn gjeng i Tønsberg (fikk pakke av ho mor mnd før).

dsc01551

JUNI
I juni tror jeg ikke det skjedde så mye exiting i New Zealand. Det ble mest skole og laange dager aka døgning. MEN  jeg ble valgt til å være årets grafiker for Festival Vizual =D Så jeg lagde dette sammen med Ronny Pi:

festivalvizual3christinewendelborg170709


Foto: Christine Wendelborg


Og så reiste jeg hjem til Noreg mot slutten av mnd! 

JULI
I Juli dro jeg til Hellas en tur med familien. Der vi bodde var det skumle geiter:


SlottsfjellfestivalenFoto? Jannicke sitt kamera i alle fall

Slottsfjell var kos akkurat som i fjor, gode venner bra musikk sommernetter og ah...ja SOMMER. Digg.

Og så måtte jeg reise tilbake til Nya Zeland. Der dro vi på tur og jeg fikk en skrekkelig beskjed om at flertallet var dansker:S


HELGETUR: COROMANDEL // 31 Juli -  2 August, 2009
AUGUST
I August var det Noho Marae weekend hvor vi ble kjent med mange mange fler...på dette tidspunktet så var jeg blitt overbevist om at dansker ikke var så ille likevel.Så dro mer eller mindre samme gjengen som Coronamdel pluss like mange nye til Ragland for å surfe og bo på en kul lodge:
SEPTEMBER
I september var det semester break, så da var vi her:

Fiji

Tongariro Crossing i Taupo/Rugby kamp i Wellington

foto: janine hess?


OKTOBER

Rock the Boat
Med mye av den samme gjengen og noen utbyttninger/nye tilskuddEllers så var det noen fødselsdager, hvor jeg og Julie startet en ny trend for oss selv: Pinjatas.
Dette er Gunnar Giraff som vi leide hånd i hånd opp hele Queen Street (Aucklands Karl Johan)


Foto pernille skaare


NOVEMBER
November var nok ikke så exiting. Var noen turer på byen og lignende da òg, men mest meg og Kristine som satt på biblioteket i tre uker i strekk for å klare å levere alle oppgaver og ha eksamner. Med noen frukt, starbucks, indisk, sushi, nandos og Madagascar 2 pauser. Hadde det ikke vært for madagascar 2 så tror jeg at jeg hadde gått under grunnet store depresjoner. Hehe. King Julien og Mort, you saved my brain.

MEN vel fortjent så var det avsluttningsfest:

Det startet hos franskmennene med Crèpe og en gave vi gav til Laurent som hadde fødselsdag bestående av:
-Baguette, carroten (gulerot), Flight of the Concords dvd, og en Mars bar (Un et pip un et Mars).

Det bar senere videre til et utested vi hadde booket for "bare" oss. Som var nok oppi 150 mennesker:pI slutten av mnd så bar det hjem, hvor jeg dro innom Hong Kong på veien. Det kan man se på forrige blogginnlegg.
Jeg dro på hyttetur med Elineskrivemaskin 012


DESEMBER

Desember har blitt litt jobbing, en innflyttningsfest som satt spor, julefeiring og en hyggeig avrunding på året også denne gangen i godt men ikke så kjent selskap. Og såklart et fantastisk Eddie Izzard show!


Foto: Christine Wendelborg

Et år som har gått så fort at det ikke kjennes ut som et år en gang. Og det er jo klart utelatt mange detaljer. Som f.eks. starten på et Star Wars marathon som er episk og fortsetter denne fredagen.

Ttil alle kjente og ukjente, det har vært et bra år! Og takk for dèt!
 Håper det neste blir enda bedre.

Over og ut. Hanne Panne fra kalde Svarstad aka der ingen skulle tru at nokon kunne bu aka svartaste staden aka en skog for oss en skog for deg.

2 kommentarer

Lena

15.jan.2010 kl.12:25

Tross alt, Eselspill var det beste! ..ja?

Hanne

15.jan.2010 kl.17:11

Eselspill var årets begivenhet, helt klart.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits