Hong Kong


Hong Kong Island SkylineKowloon HarbourKowloon HarbourKowloon CitySomewhere


Ladies Market

Så her er det. Jeg var innom Hong Kong i slutten av November på vei hjem fra New Zealand. Vet at "innom" høres ut som om det er helt random og vanlig, og det kan det godt bli.
Hong Kong er en veldig kul by når du først har funnet ut av hvordan man kommer seg fra A til B. Særlig på Hong Kong Island. Der er det KungFusing for å si det sånn. To dager i HK er defiinitivt ikke nok, og man bør smake på Dim Sum der, selvom jeg ikke fikk gjort det. Jeg fikk tips av en engelskmann som jeg så på lysshowet om det. Han var hyggelig kar. Aner ikke hva han het, men han drev med eiendomsmekling tror jeg.
Men back to the lys show. Det heter Symphony of Lights, og det har helt syk kinesisk musikk medfølgende lys på diverse bygninger som går i takt (eller noe i den duren). Her er det (flott musikk):

SYMPHONY OF LIGHTS - HONG KONG


Var også oppe på et utkikkstårn på HK Island, men det var ikke så exiting bilder i grunn, men det så slik  ut:


Møtte Bruce Lee der. Han ville sloss. I KICKED HIS ASS AND STOLE HIS SHOES!


Jeg tok òg en rosa sightseeing buss og handlet masse digg kinesisk te. YUM.

Gikk meg vill en million ganger, aller verst første dagen på vei til og fra havna. Jeg mener ALLE gatene ser prikk like ut. Særlig når man ikke klarer å lese neon skiltene som det er en gazillion av.

Måtte lete i en halvtime etter taxi da jeg skulle dra, og så ut som et pakkesel med en backpacker sekk som var like stor som meg selv, og veide 20 kilo PLUSS en håndveske som sikkert veide fem og en håndbagasje + kameraet. Bare å gå rett utenfor og vifte med armen du liksom, hostel dame. Det funka jla dårlig jeg si deg. Er ikke noe system på hvem som er tatt og ikke heller. Uten lys, med lys- makes no difference. Aaall taken.

Men absolutt en by verdt å besøke. Jeg skal tilbake vet jeg.

2 kommentarer

Mikael Nilsen

06.jan.2010 kl.07:36

merker et sterkt preg av missunnelse nå

Fotograf Christine Wendelborg

06.jan.2010 kl.14:29

Kult! Må nok reise dit en gang ja.. Lucky! :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits