mysteriet om juniorDa jeg var hjemme på ferie i Norge i sommer kjøpte jeg Röyksopps Junior album rett før jeg skulle til Hellas. 
Til min store ergelse oppdaget jeg, i et øyeblikk av klarhet mens vi kjørte hjem fra Gardermoen igjen, at skiva fortsatt lå i leiebilen på Kreta! Oh noes. *sadface*

Jeg gjorde ikke noe mer med det, og tenkte at det sikkert var noen grekere som fikk sin nytte av den og at jeg kunne kjøpe en ny, også kunne jeg henge sleeve arten på veggen siden jeg hadde husket coveret. Jeg fikk ikke gjort noe mer med det før jeg reiste til New Zealand igjen, og ble minnet på den horrible episoden da jeg i stor glede hørte at de hadde brukt The Girl and the Robot på CSI: Miami. Men ikke nok med dét, episodens sekvens utspilte seg i inget annet land enn; HELLAS. Sammentreff, hva?
Så fikk jeg et trist fjes og sa: "Ah, det der var ikke så fett likevel...nå kom jeg jo på at jeg glemte CDen min..."
Så sier pappa: "Ja, vetu hva? Det var plutselig en Röyksopp CD i toyotaen." Og jeg tror søstern min ropte et forundret men bevisst : Jaa!
Jeg: "Javel? hvor kommer den fra? Sikkert noen som har glemt den der?"
Pappa: "Vet ikke, den bare plutselig var der"
Merkelig...
Så tenkte jeg senere. Ahh..brosjan sin. Så spurte jeg Guro (syrran) om det, men nei. Hun hadde spurt han, vakke hans heller! Mystifistisk.

*dramatisk musikk*
Hvor kom den fra og hvordan havnet den i pappa sin bil? 
 
ΔΩ

Én kommentar

Merete Hegna, Photography

14.des.2009 kl.17:57

SV: Hehe, ja, kanskje litt :P Har ikke lagt merke til det før.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits