Musikktips

Lenge siden jeg har lagt ut noen låter nå, har noe for enhver smak å komme med i dag.

Først vil jeg poste en låt av Rockettothesky som jeg har nevnt tidligere, blant annet i posten min om årets By:Larm.
Det her er vel den mest populære låta av dem, og den har en slags middelalder-eventyr aktig stemning over seg. Jenny har en vakker stemme som sikkert hjelper på. Magisk frøken. Absolutt verdt å få med seg live en gang om du skulle få sjansen.
Albumet Medea på spotify.

ROCKETTOTHESKY - GRIZZLY MAN
Så synes jeg at man kan ta et tilbakeblikk på Nina Simone. Hun har veldig mye kule låter, i alle fall om man liker musikk med soul/jazz. Litt kul grafikk som noen har laget til låta og. Er egentlig en annen låt som er femti ganger bedre, men den har jeg lovet å ikke poste så jeg får vel la vær med det da. Her er det og låter på spotify.

NINA SIMONE - I'M FEELING GOODSå er det vel ingen hemmelighet at jeg liker elektronisk musikk, så her er det noe jeg vet at jeg ikke har postet enda som absolutt fortjener det. Disse to artistene ble jeg tipset om av onkelen min som selv lager elektronisk musikk. Her er Cinnamon Chasers albumet A million miles from home på spotify.

CINNAMON CHASERS - LUV DELUXE
Om du liker house så liker du nok denne artisten, og du bør sjekke ut hele Idiosyncrasies albumet for det er mange godbiter, men det holder med å poste en her på bloggen. Visste ikke helt hvilken jeg skulle poste, så jeg poster bare den første låta jeg hørte selv. Du kan finne albumet på spotify ved å klikke her.

KRIS MENACE (W FELIX DA HOUSECAT) - ARTIFICIAL
Så puster noen kanskje lettet ut, for her er litt rock også. Den låta her har jeg postet før, men det var i et litt mindre interresant blogginnlegg, så jeg synes den fortjener å få en plass i et relevant et. Denne gruppa synes i alle fall jeg at har litt Joy Division over seg med en ganske mørk vokal. Sjekk dem ut på spotify her.

CRYSTAL STILTS - DEPARTURE

For hippetihopperne og de som liker å danse i studio eller på byen til slikens musikk så har nok Jay-Zs nyeste protisje, Kid Cudi blitt satt på kartet med Day N' Nite. Har et par låter med han som jeg synes var interresante å poste.

Den første er et samarbeid med David Guetta (fra albumet One Love), som jeg synes fenger bedre enn Day N' Nite i alle fall.
På spotify.

DAVID GUETTA - MEMORIES (FEATURING KID CUDI)
Og siden jeg liker Ratatat og MGMT så syntes jeg dette var litt kult. Hør den på spotify her.

Kid Cudi - Pursuit of Happiness (featuring Ratatat & MGMT)

Det ble mye mer enn jeg hadde tenkt. Men får håpe noen liker noe av dette.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits