Noreg, Noreg - mitt fedreland.

File:Coat of Arms of Norway.svg
Så, da var jeg tilbake til fedrelandet. Jeg kom altså hjem på onsdagskvelden, møtte Heidi i Oslo som var veldig koselig, har tross alt ikke sett henne siden jeg reiste i februar! DÈT er lenge det - egentlig veldig dårlig å ikke få sett sin bestevenninne da jeg er hjemme på "vinterferie" i sommer, men sånn ble det nå en gang.
Hun hadde òg blitt tatt av denne twilight feberen, så om hun liker det så kanskje det ligger noe i det likevel.

Anywayz. Deilig å være tilbake igjen og kjenne at man har littegrann ferie i alle fall. Men det blir mye jobbing. Har jo bare passelig med gjeld til både staten og husets far (noe som han til stadighet understreker). Men sånn får det være, for jeg har nå besluttet å kjøpe meg Mac book pro. Jeg fikk i og for seg også tips av min onkel om at Humac solgte den forrige modellen av mac book til femtusen schpenn i helgen...men vet ikke om jeg skal gjøre det enda...må i og for seg bestemme det i dag.

I dag er det innflytningsfest hos Jannicke, så jeg skal til oslo. Sitter egentlig bare å venter på at min lillesøster og hennes utkårede skal komme seg ut av rommet sitt sånn at vi kan kjøre...Jeg skal nemlig for en gangs skyld være snylter og sitte på med dem. Nok. om. det.

TUREN HJEM!

Turen hjem var jo som alltid ganske lang, og da er det kjekt med filmer. jeg så; UP!,  (500)days of summer, Harry Potter, The Proposal, 2 episoder av house, 1 gammel episode av gossipgirl....hm også mener jeg at jeg så en film til men husker ikke hvilken det var...tydeligvis ikke en bra.  Det var dårlig utvalg denne gangen, var ikke noen andre enn Up som jeg tenkte "ah, bra! den vil jeg se!" Sist var det vanskelig å velge hvilken jeg ville se først. Oh well.

Jeg var et par dager i Hong Kong på veien hjem og! Det var kult! Artig by, der burde dere dra om dere har muligheten (bilder kommer). Men vit at "Subway" er undergang for folk og MTR er metro altså det de kaller subway i england eller jernbane/"banen" i Oslo. Kjekt å vite er og at begge disse er mulige og gå gjennom for å unngå å gå seg vill fem tusen ganger fordi man prøver å finne overgangsfelt! Å ja, det er og en fordel å gå gjennom ca fem kjøpesenter for å finne frem til havnen om man er lenger inn i byen. Skal fortele mer senere om Hong Kong. Det fortjener et eget blogginnlegg.

Jeg møtte til min store overraskelse og glede Hanna og Pernille fra NZ på flyplassen i Hong Kong! Det var gøy å få noen reisepartnere på vei hjem. Fikk ikke sittet sammen med de på den lengste turen, men i alle fall fra London til oslo. I London måtte vi vente minst 7 timer, og sikkert 8 fordi flyet ble forsinket sånn et time før den egentlig skulle vise gaten. IKKE GØY.
Men vi kom oss nå hjem, og Pernille tok et bilde da vi landet i Oslo:

img3526
 

P E N T.


Men nå er de stått opp fra de halvdøde her, så vi skal nok reise snart.
Tudelu!


PS: Fun Fact: Jeg fant nettopp ut via wikipedia at Norge er navnet på en amerikansk kjøleskaps produsent.

Én kommentar

wictor

21.nov.2009 kl.19:03

Det var et fint reisebrev.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits