Jeg har fått meg webside/online portfolio!

Som Lasse sa for et halvt år siden; "Er det ikke snart på tide at du får deg webside, Hanne?". Og jo, det var på tide da og det har vært det lenge. Og det kom en gyllen mulighet da en skoleoppgave på universitetet ble: "lag en webportfolio". Kjekt, tenkte Hanne da. Særlig siden jeg allerede hadde domene!

Her er linken:
www.comatosedesign.com
(om noen får opp melding om at de ikke har flash på dataen og ikke orker å installere det så kan du klikke her)

intro
 

Nå er den så godt som klar, det er noen små justeringer som skal til enda, blant annet i intro flashen fordi den mangler en loader og litt logikk i hvor det står at man skal trykke, og et par til oppgaver/arbeider som skal på - men ellers så er det finito... I alle fall helt til jeg blir skitlei av designet og bytter det...som antagelig tar maks et halvt år, særlig siden jeg byttet til dette som ble laget to dager før innlevering (på ca et kvarter) etter å ha jobbet med et annet i minst to uker.

Så tenker sikkert mange: comatose? hvorfor det?
Opprinnelig oppdaget jeg ordet i en xploding plastix låt Comatose Luck. Kul låt.
Så sjekket jeg ut hva ordet betydde:

com⋅a⋅tose
/ˈkɒməˌtoʊs, ˈkoʊmə-/ [kom-uh-tohs, koh-muh-]
1. affected with or characterized by coma.
2. lacking alertness or energy; torpid: comatose from lack of sleep.
(forklaring fra dictionairy.com)

Aha! det var kult ord, tenkte jeg da. Særlig siden jeg nok kanskje mer enn èn gang kan være litt fraværende pga nettopp mangel på søvn. I alle fall på dagtid. Jeg er et B deluxe menneske.
Nå, det er nok ikke så positivt i jobbsammenheng å være karakterisert av koma, så derfor vil jeg og poengtere at ideen ligger mer i at når man holder på med noe man liker eg.: designe, ta bilder og redigere dem, lage/spille musikk, lese en god bok, være i naturen eller hva det nå er man virkelig er mer enn normalt opptatt av, så kommer man ofte inn i en viss "flyt" når man gjør det. Når man et øyeblikk stopper opp og ser på klokka så har mer enn bare en time gått forbi fordi man på en måte er i en slags "transe" eller da koma i forhold til ordet jeg har valgt. Så der har dere den. Jeg hadde ikke så lyst til å bare ha navnet mitt egentlig, hadde jeg hatt et kult navn som den ene læreren min Jonty Valentine, så hadde jeg nok valgt det...men å ha www.hannechristinelindahlflåten.com (PHEW) er ikke så veldig aktuelt egentlig.

Kanskje blir jeg lei av det etter en stund, men da er jo ikke saken noe verre enn å bytte domene.

PS: Konstruktiv kritikk, ja takk.

PPS: Om dere oppdager noen problemer med min hjemmeside i deres nettleser så si gjerne i fra, sånn at jeg kan fikse opp på koden.

PPPS:  Om noen av mine venner eller andre relasjoner har websider som jeg ikke har linket enda så skriv de i kommetarfeltet. (Med unntak av mr. ØLindahl. Din og Klaus sin kommer på ved neste opplastning av siten. Som muligens er før du ser dette).

Én kommentar

Lasse E. Olsen

08.nov.2009 kl.11:40

Dette er veeeeeldig på tide...:)

men ja, denne var veldig kul. Introen var kjempe kul, selvom jeg gikk i feilen som du skrev om at jeg trykte på click to enter så kom jeg ikke inn. Er ikke alt som er greit på en søndags morra;)

Jeg vet ikke om jeg syntes fonten var så passende, men det er meg. Jeg bruker som regel bare to fonter maks. til alt. så er ikke så åpen der. Det ble bare litt hard skrift på myk overflate. Som kanskje var med vilje:)

Du hadde veldig kul portfolio. Jeg ble enda mer gira til å dra til australia når jeg så bilder fra NZ:) Men en ting! På en av dine siste posters til Electronica Festivalen så står det Verdens Ende, Tønsberg. WTF! Verdens Ende, Tjøme! Represent.

Men, det var en veldig kul side. Likte veldig godt designet og introen.

PPPS: Tusen takk for du linket til bloggen min:)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits