Tongariro Crossing - Taupo




I mid-semester breaken så var vi som tidligere vist først på Fiji. Etter denne turen var jeg med Stine, Hanna, Hanne og Mikkel, Michael P til Taupo og Wellington.



Vi kjørte først fra Auckland til Taupo i vår elskede kjerre som vi og brukte til Coromandel. Gjensynet var gledelig! Og guttene fikk lov å kjøre slik at vi slapp at de var redde for å dø (vi var dog redde - (mest for bilen)). Vi dro en tur opp til Huka Falls da vi hadde sjekket inn og møtt Patrick, Hanne og Janine som hadde reist sammen den første uken.
Dagen etter skulle vi egentlig gå Tongariro Crossing, men den ble utsatt pga dårlig vær så vi dro på rafting i stedet!



Så var det tid for Tongariro Crossing. Veldig fint, og vi fikk omtrent fire årstider på en gang. Høst i starten, vinter på toppen, vår på vei ned og sommer mot slutten og på bunnen.



Det blåste nordavind fra alle kanter.



Og Michael briefet med sine sexy ancles...
Så får man vel innrømme at det var pga at han, Mikkel og jeg klarte å rase gjennom isen som vi hadde fått beskjed om å være forsiktige på, og det gikk verst for Mikael som så ut som en kalv på nye ben der han stampet gjennom-det hele var litt komisk.





en av de her er visst MtDoom fra ringenes herre (der hvor de slipper ringen)



Så skulle de der svoveldammene være så fantastiske i fargen...superblå/turkise! Men... det var så kaldt at det var snø og is på dem :S Et ell



snackbreak



lunsjpause på den perfekte plassen med moseputer og musikk fra ipod med ekstra høytalere :P



destinasjon hytte (hvor vi opptok omtrent hele verandaen når vi kom frem ; en side til oss og en til sekker og stinke sko.digg.)



Derfor skjønner man ikke hva dansker sier.



vi fant ut at pga måten folk sier etternavet til hanna på så måtte hun og Rohit være superhelter.
kauPANG! og roHIT! bra team. Rohit er såklart assistent.



survival picture



Vi møtte en ponni som hadde fått litt alternativ transportmåte på vei til Wellington.

Så dro vi på All Blacks (nasjonalt rugby team) kamp i Wellington. Det var GØY! =D (særlig hakaen)

All Blacks som gjør haka:




(lover at neste innlegg blir svaret på Christines utfordring, men den ligger på minnepennen som jeg så lurt har lagt hjemme - og jeg er nå på bibliokeket og bør egentlig skrive manifest og ikke blogg) tjena!

vil og informere om at min data ikke lenger vil kjøre Adobe pakken fordi den sier den er full, og den fyller snart fire år (les: hanne skal kjøpe seg macbook pro når hun kommer hjem!).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits