Fiji time


Er nettopp ferdig med to ukers skolefri hvor første stopp var Viti Levu i Fiji. Vi bodde på et resort som het Mango Bay. Etter min mening burde det heller het Toad Bay, med et sterkt fravær av mago og et alt for høyt antall enorme padder.
Ellers var det helt herlig å komme til et sted som så ut som et postkort med azurblått hav og kokospalmer.
Som Tue ønsket seg, så fikk vi noen dager med regn (Mange takk, mr danmark) men det var jo fortsatt varmt, så det så.
Vi var tilsammen elleve skandinaviske jenter på tur, så vi tok jo litt plass kan man si. De første dagene bare lå vi på stranda, slikket sol, leste bøker og badet litt. Var ikke mange andre på resortet som badet i grunn. Kanskje de mente det var for kaldt...da skal de prøve seg på nattbad i Coromandel i begynnelsen av August. brr.


Ellers så delte vi oss litt opp nå og da, og jeg, Julie og Kristine fikk massasje. Så ville vi ride på hest på stranden. Det var litt av en opplevelse får man si. For i Fiji er man meget avslappet, noe skandinaver ikke er helt vant med. Når noe hjemme begynner klokka fire, så begynner det fire og ikke seks... Litt frustrerende. Men etter litt om og men så dro de og hentet en til hest, for da vi skulle ri så hadde de glemt hele greia og hadde kun to. Men den tredje hadde ingen sal, så jeg fikk en pute haha.
Så dro vi også på dykking, hvor Julie dro sammen med Michael og jeg og Kristine dro sammen for de hadde ikke nok utstyr til at alle kunne dra samtidig. Vi så hai! og stingray! Det var fett. White tip reef shark. Konge. Nå vil jeg ta sertifikat.
Instruktøren vår het Nick aka Dirty Diver Nick the Dick...men det er en historie for seg selv. Koselig fyr altså, ikke noe å si på det. Dritkult å ha sett hai. Tror jeg har fortalt det til ca alle haha.

free pool session wohoo

Etter at jeg og Kristine hadde dykket så var alle plutselig borte vekk, så vi fikk med oss Julie og dro til Sigatoka (aka CRAZYTOWN). Det var ikke en festelig by å ikke ha med seg en herremann i. Folk kastet seg over oss med en gang vi kom ut av bussen og skulle gi oss "gaver"  fordi "i like you so much" som endte opp med å være dirty trix for å få oss til å kjøpe noe. For om man gikk vekk så kostet gaven penger...såklart. Vi prøvde å dekke oss til etter alle kunstens regler slik vi fikk beskjed om av Lonley Planet å gjøre, men det hjalp lite og det ble mye BULA BULA likevel.

Så var vi på en redselsfull Island Trip hvor  vi omtrent trodde vi skulle dø. Men det gjorde vi da altså ikke, og da vi fikk litt varme, mat og sol så var det hele ok igjen. så dro vi og besøkte en skole og en landsby hvor guiden vår nærmest befalt oss å kjøpe noen smykker av de som bodde der, så da gadd jeg ikke. Høres egoistisk ut, men han var en vandrende telefonselger...
Så dro vi på surfetur, hvor jeg var en smule fyllesyk, men jeg kom meg sånn halvveis og klarte å "catch some waves" det var herlig. Vi lærte en mye bedre metode enn i Raglan og, kom oss mye fortere og lettere opp. Gleder meg til neste gang!dette er alt jeg fikk fra surfedagen---for da var jeg frisk igjen...kremt...
Synd jeg ikke fikk tatt bilde av det søte føllet på stranden. I alle fall: Jeg vant en caps for surfedagen og fikk navnet: Hangover Hanne. Prestasjon. Særlig med tanke på at i den andre gruppen så var det de to beste surferne som fikk caps... Men hei! Jeg fikk til en switchfoot, som jeg var meget stolt over i min tilstand. 


BONUS:

Det mystiske lommetørkle!

Det skjedde sånn:

Min hennes og mauritz tshirt ble plutselig borte. Etter noen dager lå dette lommetørkle på min ryggesekk (som en eller annen merkelig erstattning). Jeg la den på nattbordet, og da det nærmet seg slutten av uken så hadde det blitt brukt og var søkkvått. hmmm.... 

3 kommentarer

ChristineWendelBLOGG

23.sep.2009 kl.10:09

Oh my goodness! Det så ut som paradis! Nå er jeg enda mer misunnelig Hangover-Hanne! :)

Marius Rundereim

23.sep.2009 kl.23:26

Oh, dette er vell en opplevelse du seint/aldri vil gløyme? :P Korleis var temperaturen på dagtid der da? :) Misunner deg litt, her er det regn..

Bengt André

24.sep.2009 kl.08:32

Fy søren å fint det er der! nå ble jeg skikkelig misunnelig :<

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits