Coromandel


På vei til stedet stoppet vi for å ta bilder av fin solnedgang og ta pause fra svingete veier;P


Har vært på tur med en gjeng (15 andre) i helgen. Helt fantastisk tur som jeg bare skal takke Fritz et tjuetalls ganger for å ha satt sammen =) Flink!
Vi var ganske så internasjonale. En haug dansker, noen nordmenn, en svenske, indiere, maorier og Fritz som jeg ikke helt vet hvor jeg skal plassere, men la oss si California for denne gang. Vel, vi var kanskje mest skandinaviske med et hint av andre krydder i salaten.

Ganske stolt av meg selv for å skjønne en god del dansk, men det var ganske digg (for alle parter) at vi snakket mest engelsk.


coromandel 300709
020809 041

Tue og Michael spiller Backgammon


Hanne koser seg i sola
Utrolig godstemning med en koselig bach, fyr i den utendørs peisen, gitar, New Zealandsk natur, bading (i ca 15 graders vann), og deilig mat! Utrolig kos å bli kjent med de jeg ikke har hilset på fra før, og såklart også koselig å bli bedre kjent med de andre og.

Vi dro fra Auckland til Coromandel på fredag til en hytte/strandhus/bach som vi hadde leid, hvor danske Hanne lagde kjempegod Chili con Carne. Dagene var fylt med avslapping i deilig vintersol, en tur til Hot Water Beach på lørdag hvor det ikke ble noe bading pga det var høyvann og ble dårlig vær, så vi dro hjem til mat som Rohit hadde laget, NAM. På vei hjem på søndag ble det en tur til Cathedral Cove dagen etter.
Føltes nesten som om man var en liten bortskjemt kid på tur med besteforeldre ellerno som ikke lar deg gjøre stort annet enn å rydde på plass tallerkenen din. Hehe.


Hot Water Beach


Så kom regnet


Peiskos


Lucky (som egentlig burde het Brandy) Det bildet her har Julie tatt

Må også nevnes at jeg og et par av danskene var såpass foruftige at vi på lørdagskvelden, mens vi satt og holdt på å fryse røva av oss, fant ut at vi skulle ta et nattbad...eller dvs, den ene sprø dansken (Tue) overtalte oss til det. Det kan kalles forfriskende med en kombinasjon av så nummene føtter at jeg ikke behøvde å ta på meg sko på veien tilbake fordi jeg ikke kjente at det fantes vondt å gå barbeindt hjem.


Rohit og Rino ved Cathredal Cove


Superteamet var:
Hanna
Stine
Pernille (som faktisk har familie i Svarstad, ser man det! - blant annet Kjartan til Britt for de som er interessert)
Elin
Julie
Hanne
Eleanor
Mikkel
Michael
Michael
Tue
Fritz
Rino
Rohit
Lucky

De fleste er på bildet under.


(kjekt med facebook)For dere fotofolk så har jeg ikke tatt på meg jobben å redigere de bildene her enda, selvom sikkert det er en tabuting og dere tenker "å herregud, tenk å publisere uten å redigere!!" Ikkje få panikk!
Og for de som kjenner meg så ligger det fler (uredigerte :S) bilder på fjesboka!

2 kommentarer

Jannicke

03.aug.2009 kl.13:16

Koselig!!! Jeg vil og!!!

wictor

03.aug.2009 kl.20:07

Det virka som en ganske cool tur.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits