give me a break

picture 1
foto: paula n (http://www.flickr.com/photos/panini_/3191239021/)

Så var det tilbake på skolebenken igjen. Må helt ærlig innrømme, at akkurat nå så er ikke motivasjonen på topp. Ferien ble for lang og for kort på en gang. For lang for å være midt i et semester, og for kort til å puste ut og ha en ordentlig pause. For, etter sommerferien i Norge, så pleier man jo å starte sånn i det små, men i og med at jeg faktisk hadde vintereferie og vi er midt i året, så er det straight back to biznizz med enda en essay analyse, design manifest, storyboarding og fargelære som alt skal bli levert om en måned nå. I tillegg til et par andre fag som går over hele semeteret. Misforstå meg rett, jeg liker det jeg driver med, men skulle gjerne hatt en litt mykere start. 

Egentlig, skulle jeg og ønske at det var fler kunstnere på den skolen her, sånn av den typen som var på tegning, form og farge...den litt sprø typen som utfordrer deg til å tenke utenfor rammene. Prøve ut deg selv og finne frem din stil. 

Jeg vil bare sette meg ned med en haug bøker om design for musikk og lære av folk som  Anthony Burhill (kraftwerk) og Storm Thorgerson (Pink Floyd, Led Zeppelin m.m.), Peter Saville (Joy Division) og de andre gutta som står i så mange hyller og skap rundt om i verden. Og Stefan Sagmeister klart (irriterer meg fortsatt at jeg ikke klarte å få med meg at han holdt foredrag på by:larm da jeg jobbet der i Februar). Gå i lære hos de folka måtte vært drømmen.
Eller en kombinasjon av det og å få arrangere konserter! Mitt fremtidige skilt>

Hanne C. L. Flåten - grafisk designer og konsertarrangør. 

Men jeg har blitt fortalt i det siste at det ikke lønner seg å tenke alt for langsiktig, og heller tenke på det som skjer i dag og litt fremover. Men, mål og ambisjoner må man da ha!

Også er det min TO DO liste som vokser seg fin og lang. Har nå fått unna bloggdesignet for Jannicke, men har igjen:
- Fotologo for Hennings webside
- Design for min fete onkels arkade (:S) har vært på lista siden jeg reiste til New Zealand
- Myspace design og cover for Kade
(..som minner meg på at jeg en gang lovte Henke å lage myspace design for han og...ups)
- Webside for meg selv
- Også skal jeg nå da lage en mal for Sindres nye bedrift som de skal bruke på webshoppene ders - (akkurat det er kanskje en av de tingene jeg må gjøre først.)

Ja, det ordner seg nok. Kan ikke glemme bort skolearbeidet heller, er vel første pri. Som jeg egentlig skulle komme i gang med nå ved å kjøpe utstyr, men så glemte jeg mitt NZ bankkort, og magnetstripen på Visaet mitt er visst ødelagt igjen, så det får jeg ikke brukt. Menmen, har nå fått skrevet ut en del ting om Jan Tschichold som jeg skal lese etter at dette er ferdigskrevet.  

Tror ikke min jetlag er helt over enda egentlig. Ganske sliten, og det kjennes ut som om hjernen skal falle ut av hodet. Ikke særlig behagelig i grunn. Skulle tro at jeg var i orden nå etter å egentlig ikke ha gjort mye i helga.
Fredagen var det bursdagsfest for Stine (det er forresten syykelig mange skandinaver her nå), lørdag så satt jeg stort sett bare i senga og hørte på musikk, tegnet skisser og laget design til Jannicke...og pratet med Sindre, vel begge Sindrene egentlig. Idefag og Kade. Og søndag begynte jeg vel å lese litt Tshichold, men det var ikke så givende så det ble mest surring da og. Blir sliten av å ikke gjøre noe. Men! På søndag kom jeg meg i alle fall ut på en gåtur med Kristine i tillegg til at jeg fikk kjøpt meg ny HD, så nå har jeg fått lagt inn bilder fra ferien og får ryddet opp på min stakkars laptop! Apropos det, det er utroolig irriterende på de herre PCene som popper opp hvert femte minutt og sier du har dårlig plass..windowsmaas. Gleder meg til jeg har råd til mac. Men ikke si det til IBMen min, da blir den lei seg og dør.

Nei, nå har dere fått nok å lese på, så jeg skal lese om Tschichold før jeg har time. 

Ta vare på dere selv,
 / på gjensyn.

145featurepicture1
Stefan Sagmeister

2 kommentarer

Jannicke

27.jul.2009 kl.20:24

Jeg savner deg allerede :(

Onkel Øyvind

18.aug.2009 kl.19:28

De to siste bildene er jo et godt eksempel på at ingenting varer evig :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits