Bloggdesign for *Superbelle*

superbelle

Fant ut at jeg ikke var fornøyd med det forrige designet jeg laget for Jannicke, så da bestemte jeg meg for  å mekke et nytt. Og nå har jeg endelig fått tid. Laget utifra noen inspirasjonsbilder jeg fikk fra henne. Passet forsåvidt godt med en oppussing iom. at hun har byttet navn på bloggen også!

Fant en kul retrotapet på nettet, siden Jannicke liker retro (who doesn't?) og et bilde som hun sende av en murvegg, ala banksyaktig og la et mobilbilde av henne over slik at det så litt lomo dobbelteksponert ut.
La en lavendel i bakgrunnen bak hovedvinduet og, for å ta igjen det fra tapeten. Skulle ønske jeg hadde sånn tapet på ordentlig. Den er nice.

4 kommentarer

Lasse E. Olsen

26.jul.2009 kl.11:37

det var fint. mye mer stilrent enn det forrige

Fotograf Christine Wendelborg

26.jul.2009 kl.12:13

Kjempefint! Du er sabla god med kompjutærn Hanne! :)

Jannicke

26.jul.2009 kl.12:42

Jeg er superfornøyd!! Enig med Lasse og det passer meg bra. Synes det bildet med iloveyou-veggen er så fint! Og retro er digg :D

Cassiopeia

26.jul.2009 kl.21:25

SV: jeg er faktisk litt usikker på hvem fotografene er, jeg har funnet dem på en side som heter weheartit.comutrolig mange fine bilder, men litt mye trafikk på siden, så det kan ta litt tid å komme inn:)utrolig fin header du har laget til Superbelle og din egen også:)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits