Sommeren 09

dsc01617Nå tenker jeg dere har savnet mine alltid spennende blogginnlegg. Sorry folkens, men jeg har vært på sommerferie i Norge, og da ble det ikke noe bloggtid!


sommer09 001

For det første er det ganske rart å dra på sommerferie til Norge, og en mnd sommerferie er ikke lenge. Så jeg beklager til de som jeg ikke fikk møtt eller bare traff på en gang. Det var trist. Menmen, nå skal jeg være mer flink til å reklamere for når jeg kommer hjem. 15.november folkens!

Har fått gjort en del. Og her kommer beretningen.
Første helgen så dro jeg på fest og grilling med Guddi og gjengen og da så jeg igen kjente og kjære Danni, Matty, Anders, Sevve, Finn, Alex, Sindre og et par som jeg har sett før men bare hilst på på fylla så det var da Bode og Thomas W. Også ble jeg kjent med Michael. Og sikkert fler...men det er ikke så lett å huske alle navn. På byen møtte jeg også på min beste kamerat Kim og hans nye kjæreste Benita, Anders G., Anni, Morten, Albin og hmm Tim! Så i alt var det en vellykket hilse på gamle kjente kveld, selvom jeg på slutten av kvelden innså at jeg hadde vært ganske full og glemt hvor jeg hadde gjemt Jacken min (kom på det her om dagen, og den har nok blitt funnet av en glad alkis eller knarker i en hekk i "fjorden".

Neste fredag var jeg på Ringshaug med Jannicke, som var veldig koselig. Der møtte jeg også Christine og Lasse. Christine har dokumentert dette med bilder på sin blogg.
På kvelden dro jeg ut ederu på Bob med Jannicke, Amund og litt Pia. Traff på Brita der=) det var koselig og. Hun feiret bursdag, hurra! Også så hilste jeg på mr. Ray Manzarek aka HP som var ganske full, men det var jo trivelig. Særlig da ikke spesielt ederue Jannicke hermet etter denne. Også snakket jeg med en fyr som snakket stygt om idefag, da ble jeg ikke glad - men det viste seg a han hadde gått der for år og dag siden så det er kaanskje tilgivelig, under tvil.
Lørdagen..den ble viet til gjenforeningsfest med de jeg har gått i klasse med fra første til tiende (pluss barnehage for halvparten). Jeg, Silje og Gry arrangerte med litt hjelp fra andre til å ordne, bla Anders som tok med en femti kilo tung prosjektor. hehe. Der ble det jo også mye møting av kjente, så det var koselig. Litt mimring og "hva gjør du nå" snakk. Har litt bilder, men de får komme på facebook. Ble ikke så mye av det i grunn.

Også kom jo vakre Annika på besøk=D Hurra!! Det var koselig, da satt vi i Haugar parken og drakk litt øl før vi så Hangover, som var dritmorsom. Haha. Anbefales. Synd hun ikke fikk kommet på slottsfjell!

Også har jeg jo møtt Lena og Mikael ved flere anledninger, er vel de to, Jannicke, Christine og Lasse jeg har sett mest. Blant annet dro vi tre på Oslo Live sammen med Pig, som antagelig Lena skal si noen ord om. Der lærte jeg en ny dans av romvesnene til N.A.S.A, Gøy!

dsc01596

Og dagen etter dro jeg ut i skjæra på Tjøme (ikke tjøøøme) med Christine, Lasse, Jannicke og masse av vennene til Lasse som jeg ikke husker navnet på. Sorry :S Men det var veldig koselig!

Så dro jeg til Hellas en uke, der skjedde det mye, blant annet kom brosjan på sykehus fordi han fikk nyresivkt.
Men det var jo kos ferie likevel. Kanskje ikke for han akkurat den uka men.
Jeg fikk blant annet en blekksprut på skuldra og spiste på en lokal taverna hos noen folk som bare lagde det de hadde tatt med fra gården sin. Artig sted og koselige folk. Kostas og Vela tror jeg de het.

sommer09 005


Også var det jo verdens koseligste festival i Norges beste sommerby; SLOTTSFJELL i Tønsberg! Yeah.
Det var konge! Masse bra band og hyggelige folk. Kos å treffe på Klaus, Bendik, Thomas WL, Manatee Racket gutta, Brita igjen, Marius, Nicolai, Andreas, Andreas, Andreas, Joachim, Johan, Regine, Henrik Hasfjord, Chris, Fredrik og ellers nye og gamle kjente som man traff på. Festival er digg. Og Tønsberg er herlig. Synd jeg ikke fikk med meg siste dagen, men minnene er fortsatt mange, og engangs kameraet venter på meg hjemme. Blir spennende å fremkalle i vinter:P Har fortsatt seks bilder igjen, så de får bli brukt da. Kjempefin blitz på de kameraene.

Ellers så kanskje jeg tar en mer utfyllende bandrapport fra slottsfjell senere! Det er alltid moro.


Men, nå må jeg gjøre meg klar til MGMT konsert.
Kos dere videre dere som fortsatt har litt sommer!
Vi blogges snart!

sommer09 007

5 kommentarer

Guro

23.jul.2009 kl.12:36

VOULA.

Lasse E. Olsen

24.jul.2009 kl.12:54

faen, husker du ikke navnet på noen av vennene mine? ikke bra!! neidabrukte samme PA på oslo live som vi gjorde på bagler. knall

Jannicke

24.jul.2009 kl.17:29

Så søt du er som ettertrykkelig fikk med deg at jeg ikke var spesielt edru på Bob den fredagen....Lovely! ;)

Lena

02.aug.2009 kl.16:47

Haha, ingen er nevnt med etternavn -unntatt Henrik Hasfjord.

Hanne

03.aug.2009 kl.02:14

Haha, vet:P Det er fordi det er alt for mange Henriker pluss at da jeg møtte han så ropte han "HANNE FLÅTEN!" også hører du Lønø i bakgrunnen "Haru blitt kjendis?"

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits