Tusen prinsesser og dagen før dagen etter dagen!

Har helt glemt å rapportere om de tusen små prinsessene jeg møtte på i parken da jeg leste til essayet mitt!
De var nydelige. Hehe. Var i parken ved Vector Arena, og skjønte at det var noe på ferde, for det var plinging derfra. Så ca en times tid etter, så strømmet det ut med masse Beller, Snehviter, Arieler, Torneroser og andre prinsesser (og et par prinser). Også hadde de artige kopper med farget shaveis/slush i, og prinsessebøker, bamser, dukker...ahh minner!
Som man muligens har skjønt, så var det Princesses on Ice på ferde. Tror det var gøy, synd jeg og the superteam ikke fikk dratt i februar :/

dsc00082

Så må jeg fortelle om i går. Startet dagen på en kafe (Esquierers) med hvit-sjokolade kakao  (måtte prøve noe nytt og det var digg!) og Kylling panini med en eller annen blå cord..whatsthename ost. Den er og namme, men den har jeg spist før.
Også har de en sånn skikkelig god saus vedsidenav som er noe tomat-aktig? Dunno. Men her er bilde:
dsc00084

Ser kanskje litt ekkelt ut på bilde...mat ser som regel ekkelt ut med mindre man har finfint lys og bra kamera (les: ikke mobilkamera). Anyways, så var starten på dagen i går ca etter klokka to! Grunnet en velfortjent søvn etter å ha vært oppe i nesten to døgn. Grunnen var jobbing med verdens verste bokdesign oppgave og arbeidsbok i foto. Ble tekstet av Alana i klassen min i elleve/tolv tiden på kvelden med et spørsmål om jeg ville komme å holde henne, Nikki og Honor med selskap. Så det gjorde jeg! Fikk printet ut og tatt et overblikk over ting så det var fint. Vi dro på McDonalds klokka tre om natta,og de likte oss ikke noe særlig...vi likte ikke maten noe særlig heller siden den gjorde sånn at vi alle hadde vondt i magen.
Vi dro hjem klokka syv om morgenen, jeg tok en dusj og begynte å jobbe litt med å klippe ut bilder og lime i arbeidsboka til foto og dro tilbake til skolen klokka ti-ish. Kuttet ut og monterte design oppgaven og leverte den klokka et, og skrev inn alle mine inspirasjonskilder og klippet og printet bilder som en gal til foto arbeidsboken. Sånn går det når man glemmer at man skal levere arbeidsbok:P Jaja, alt annet  var jo gjort og jeg hadde masse notater, bare ikke i en bok. Levert klokka fire. Hurra!
Så dro vi å tok en drink på Vesbar (skolens utested), eller dvs, jeg skulle ha en Jack and Coke, men det hadde de tydeligvis ikke hørt om, så jeg fikk en diet coke....takk...

Etter det burde jeg vel strengt talt gått å lagt meg, men skulle klippe håret!
Og da det var gjort var det matlaging og The Bachelor, som i grunn er ganske kjekk denne runden. Sjærmør, minner om en elller annen og..hmm.

Også, skulle det være partey for de internasjonale studentene som skal hjem for alltid på Vesbar. De jeg kjenner best som skulle dra sin vei er vel Daniel og Marcus fra Sarpsborg (Marcus skal være med ut i tønsberg har vi bestemt! ).
Det var kos, og jeg skulle dra tidlig (særlig at jeg pleier å gjøre det)...men jeg ble ikke kjørt hjem av filipin-amerikaneren Fritz før i tre-fire tiden.
Fant ut at hårklippen resulterte i at folk ikke kjente meg igjen:P haha, så det var ganske komisk.
Særlig med Fritz:

Hanne vinker og sier "hi"
Fritz kikker litt undrende og sier: hi... don't I know you??? *tenker litt*
HANNE!! HElooo! I didn't recognize youu! Why've you changed your hair??


Fikk den typen reaksjon mange ganger, men konklusjonen var som regel at det var fint nå og. Hehe. Gøy-
her er ein bild.

oi

Nå må jeg stikke til biblioteket å levere en konvolutt til Daniel som han skal gi til skolen for meg... Jaa, jeg glemte det selv. Er en grense for hvor mye jeg kan tenke på på en gang og!
Så må jeg pakke videre. Gleder meg til litt sommer =D


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits