Reel Bad Arabs

Hvordan presenterer filmer (særlig amerikanske) og politikerne arabere?
Kjeltringer, mordere, lav intelligente terrorister. Er det virkelig slik de er?
Sjekk ut denne videoen (delt i 5), tar litt tid, men den er verdt å se. Åpne øynene litt og se hva vi blir fôret med.

aladdin


"I come from a land from a far away place, where the caravan camels roam. Where they cut of your ear if they don't like your face. It's barbaric, but: hey! It's home"
Fra Aladdin (1992)

3 kommentarer

Jannicke

16.jun.2009 kl.16:38

Det er drøyt!!Men folk i Vesten er jo generelt redde for at arabere (les: muslimer) skal overta landet vårt og Vesten generelt...Jeez...Og USA/Disney er jo generelt Israelvennlige da, så da er det jo åt skogen med araberne...Great, huh?

Hanne

21.jun.2009 kl.07:16

Mhm.. ganske sykt. Er særlig mye fiendtlighet mot palestinere (som man ser i videoene) Tror de er veldig på USA siden her og. Var noen som delte ut palestina brosjyrer her også var det en dame som ble skikkelig sur og kjefta på dem. Også skulle hun begynne å prate med meg om hvor fæle disse skitne, skumle, terroristene var etterpå. Jeg orket ikke krangle så jeg sa...hm, ok yeah...så a hun at jeg hørtes ut som en amerikaner... Ønsket inni meg at jeg hadde på palestinaskjerfet og kunne sagt: SHUT UP ignorant lady!

jøgge

22.jun.2009 kl.18:56

tegnefilm propaganda!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits