Tyven, tyven skal du hete...Det er ikke noe hemmelighet at Coldplay låner litt melodier her og der til låtene sine (bla. fra Kraftwerk til Talk), og det har de gjort med den her og. Problemet: Jeg vet så godt hvilken låt det her er, men jeg husker ikke?? Hørte på den i bilen halve sommeren i fjor pga Andreas (broren min) brant den på en cd for meg. Jeg er ikke noe glad i hjernetepper.

Kjære Onkel Øyvind, hjelp!

Jeg har kikket gjennom hele iTunes lista omtrent for å kikke på de evt. mulighetene, og lest gjennom kommentarene på youtube, men der er det bare super fans som sier: "ååh coldplay kan aldri lage en dårlig sang etc." Så det hjelper ikke meg en skit.
(Folkens, jeg er veldig glad i coldplay, så ikke misforstå) Men orginalen til den melodien her er myye kulere. Og jeg skal poste den når noen hjelper meg å huske artist/tittel.

4 kommentarer

Onkel Øyvind

31.mai.2009 kl.10:53

Jeg vet hvilken låt du mener. Men har helt jernteppe. Det er nok ikke "stjålet", men det er veldig gjenkjennelig

Hanne

01.jun.2009 kl.04:02

Neida, mente ikke at de har rappa den, men de har lånt den sånn som de gjør med mye annet.Men det gjør jo mange artister. Særlig hiphop artister...(men mr. Timberland er en liten tyv).Husk det da:P Kanskje Andreas husker.

Andreas

02.jun.2009 kl.17:54

Hah! Jeg vet, "Computer Love" heter den. Andreas huska, selv om jeg ikke er broren din...

Hanne

02.jun.2009 kl.19:32

hm...Andreas, du må lære deg å lese:P

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits