Magisk pakke fra superhelter

dsc01551

Jei! Jeg har fått pakke! Ikke fra ho mor denne gangen. Fra (tror jeg): Lena, Annika, Christine, Lasse og Jannicke?
Den var signert Lena, Annika og Christine med en hilsen ang. en retrokopp fra Lasse, og Jannicke var nevnt i et brev;)

Blir gøy å lese sladder om Noor fra Paradise Hotell (bordell) (som jeg ikke har sett en eneste episode av), mens jeg spiser den rare marshmellowen med eple (??) smak fra Annika. Den er sikkert god ;)
Også kan jeg bruke Donald som hmm...en mer intelektuell oppkvikker etter alt gossipet.

Også har jeg fått spill! Åsne Spel (esel spill)
Leste litt på reglene, og de virket veldig løse... var ikke så viktig om alle som var med i spillet fikk like mange kort, kunne velge om man ville dele de likt eller ikke`?

Fisken var gøy! Ble bare litt skuffet over at ikke halefinnen...flagret (?) når man trekker den opp for å kjøre på hjulene sine.
Enda mer genialt var at den boksen den kom i er en sparebøsse! Hurra! Nå har jeg et sted å putte alle de pengene jeg ikke har=D

Weetos magikort. Hva er det? Står på kortet: beskrivelse finner du på baksiden av weetos esken...

Rosa strikk. NIce=D skal ha de på i morgen på skolen. Med musefletter kanskje? ;P

Og helt klart veldig koselige og morsomme brev!
De hadde hver sin sjarm

linjepapir brevet
fra Christine... Har dessverre ikke sett noe til Jo Bengt, men jeg ligner tydeligvis på en Vattnisse siden noen trodde jeg var nederlandsk?

fargespill brevet
fra Lena. Som klarte å snike seg unna å skrive om superhelter og villains ved å skrive en logg fra når jeg spurte om hun kunne skrive om det og legge til at hun likte tegningen av seg selv som superhelt ;)

og forseglet brevet
fra Annika med masse "musshy gusshy" ;) hehe. Skulle gjerne sett Paradise, men hadde ikke hatt noen saftige detaljer om Nanna. Hun er veldig flink til å danse da, det kan jeg fortelle. Men kanskje hun danset på bordellet...hotellet?


ps: veldig gul pakke
"hele påskens tv guide!"
"her er vårt påskeparadis"
"....GOD PÅSKE"
+ kvikklunsj

;)

bedre sent enn aldri=D

<3<3 xoxo

2 kommentarer

Lena

29.mai.2009 kl.14:22

Hei! det var ingen sniking, jeg klarte fint å nevne alle ordene jeg skulle, med tegninger! Var det ikke morsomt det han der gutten sin katt?? haha, jeg lo!

Hanne

30.mai.2009 kl.02:45

Ok, ok....kick ass tegninger forresten. Haha, ja det var morsomt - men jeg ville ikke satt noe hjerte ved han akkurat. Jeg ser at jeg har glemt å legge magnetene på bordet!!Hver gang jeg skal spise så kan jeg tenke på deg og Annika...?? haha.Jeg har en bedre versjon av hvorofor DELFINAR er deg:DenEneståendeLena,FantastiskIntelligent,NærmestAllmektigRoyalitetgleder meg til å se lomo-vaske-bilder:P Hva er forresten en lespe-utstilling?Jeg skal ramme inn buske-plante bildet.Pusekatten lignet forresten på Marie i Aristokattene

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits