HØST

mg0557

mg0545

Var i Auckland Domain (en park) for å ta bilder til foto portfolioen min, og da tok jeg samtidig litt naturfoto. Kan jo alltids hende man får bruk for det en gang. Bildene fra portfolioen kommer når jeg har redigert dem! Det er en frosk involvert...
Brukte Canon 40D med det objektivet (beklager for den tidligere typiske "la oss kalle det en linse-feilen)
her: EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM (Canon) hvis det er av interesse for noen.

Var litt artig egentlig, for jeg hadde på batterigrep og, så kamerahuset i seg selv ble borte i allt tilbehøret:P Enda mer artig var at folk gikk ut av vinterhagen for de trodde det var noe skikkelig seriøst på gang der. Hehe.
Og en hobo sa: "Are you a reporter?? Should I stick out my tounge?" (angrer på at jeg ikke sa ja til begge)
Stikkord:

5 kommentarer

ChristineWendelBLOGG

26.mai.2009 kl.10:48

Korreksjon: objektiv IKKE linse.. Fine bilder da! :) Rart med høst på denne tiden av året.. he he

Hanne

26.mai.2009 kl.11:07

Oi, beklager. Jeg skylder på at alle kaller det lens meg her og lens meg der herover. Skal ikke skje igjen O store fotoGeni. Jeg skal korrigere denne typo. Hehe=)(jeg retter på at andre sier feil, også skriver jeg det feil selv. Fyskammeseg.)Takk=) Ja, jeg vil ha våår! Det er mye koseligere. Men det er fine farger på høsten da. Gleder meg til å komme hjem til sommer, for da er det vinter her! Brr.

ChristineWendelBLOGG

26.mai.2009 kl.13:39

He he.. Fotobegreppolitiet følger nøye med på bloggen din! Ved neste feil blir det bot. Du må jo bli veldig forvirra med alle årstidene frem og tilbake, hulter til bulter. Lurt av deg å rømme fra vinter til sommer.. Blir kult å se deg igjen.. :)

Lasse Endresen Olsen

26.mai.2009 kl.18:53

shit, du har bare humongos overskrifter da

Hanne

27.mai.2009 kl.05:03

fotobegreppolitiet!:S hjelp! best å passe på. Vet aldri hva de kan finne på.Sorry Lasse, de var midertidig. Jeg skulle ha store heading overskrifter bare, også gadd jeg ikke finne ut hvilken av h ene som var den. Nå erem småe igjen.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits