FinteMikael og Norsk sjokolade i New Zealand!

I dag så jeg FinteMikael. Da ble jeg litt glad inni meg. Koselig å møte på din finter, Mik. Han hadde HELT lik stil som deg. Og var omtrent like tynn, men litt lavere. Det skumle var at jakka hans lignet nesten helt på den du alltid har!!

SÅ! er det en finte-finter.
For noen mnd siden så sendte mamma meg Freias Appelsinsjokolade. Har savnet den i mange år, og nå er den tilbake! Bra!
Delte en av dem med klassen og de synes den var kjempegod (såklart, norsk sjokolade er best).

GOD NYHET;
dsc00078

Kraft Foods har tydeligvis bestemt seg at de skal tjene mer penger på den sjokoladen så nå er den her og, i ny innpakning!
Eller egentlig ikke så ny annet en fargene på boksen. Papiret på appelsinen og emballasjen er helt lik. Den er lik inni og bortsett fra at de har printet Terry logoen på hver appelsinbåt. Også har de den i mørk sjokolade òg her.

Ellers så kan jeg si for folk som er glad i Op-shopping at de burde dra hit og handle på K-Road (Karangaphe Road). Kommer visstnok folk fra hele verden for å op-shoppe her. Og det er forståelig for det er en god del op-shops og de har masse kult!
Det er også en butikk for de som er interessert i nytt og gammelt army-gear: kiwi disposals. De har masse dritkule uniformer, noen medaljer, pins, badges etc. Og masse praktiske ting som soveposer og felt saker. Og masse kniver ++

dsc00080

Takk for meg
Live Long and Prosper \\ //_
spockbusinesscardholderIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits