Påskeferie, camping på South Island, New Zealand

I morgen tidlig sitter jeg på flyet til Christchurch hvor jeg skal møte Mariel, Lisa og Katy.
Herfra skal vi leie bil og kjøre til Queenstown.

queenstown

Herfra så skal alle fire dra på en "gåtur"/hiking langs Roteburn track.
The Routeburn track is another one of New Zealand's Great Walks.  It takes you through some of New Zealand's finest mountain scenery, offering breath taking views of crystal clear streams, waterfalls, lakes, rugged snow capped mountains and deep valleys. 

lakemckenzieroteburn

Etter dette drar vi videre til Ta Anau (dead marshers i LOTR), hvor Katy skal på en kayak tur i to dager, mens jeg, Mariel og Lisa skal dra litt rundt i området og blant annet dra på horse trecking med High Ride Adventures førstkommende torsdag.

laketeanau

horseheader

Etter det så vet vi ikke helt hva vi vil gjøre, men det finner vi ut på vei fra Christchurch til Queenstown (det er i alle fall planen). Et av forslagene er å dra til The Westcoast  og da kan vi jo for eksempel dra til Taranaki.

mt taranakiwestcoast


Skulle ønske google hadde gitt meg noen mer eh...breathtaking photos. Men,men... får ta noen selv med mitt fasjonable engangskamera eller mobilkamera:P hoho.
Kjipt at mitt nye Nikon D60 er i Norge og ikke her!

Men jeg tror det blir 2 veldig bra uker, selvom jeg kommer til å lide av søvnmangel pga teltcamping...som ikke er min sterkeste side. Fugler er veldig høylydte klokken fem om morgenen.

Så, vi blogges om to uker eller så!
God Påske!


3 kommentarer

Onkel Øyvind

11.apr.2009 kl.02:51

Ser ut som du kommer til å ha en travel påske. Jeg er jo i Tyskland, sitter i en stor hall med masse nerder og ser bevegelige lys i taket, støyende musikk fra dårlige høyttalere.Og har det ellers ganske ille. Men, det var en fyr som spydde på bordet vårt da, så noe er bra.Hehe. neida. Vi har fire stjerners hotell og "sinnsyk" varme, i forhold til Norge ihvertfall.Håper du får en koselig tur.

Lasse E. Olsen

11.apr.2009 kl.11:53

hørtes digg ut med gå tur i new zealand naturen. kunne jeg tenkt meg en gang*black sheep*

Kari

18.apr.2009 kl.13:09

Endelig har jeg funnet bloggen din ved hjelp av Guro. Hun har vært her på besøk. Koselig å se hvordan du har det.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits