Korps er goy! <3<3

Begynner å bli et par år siden jeg sluttet i korpset nå, men en gang korpsnerd, alltid korpsnerd.
Savner det faktisk! Særlig siden jeg ikke har min pene lille Trevor James fløyte med til New Zealand.

jan08

Jeg savner vel ikke akkurat å sitte på øvelsene og være offer for å få dirigentstav eller svette slengt på meg (JA, det har skjedd!).
Men miljøet, den utrolig dårlige og interne humoren. Hvem andre kan lage en sang som heter "safari" om til en "bananer-bananer" tekstet låt? - (ja det var bananer i pysjamas perioden).

For å ikke å snakke om seminarer og sommerskoler. Haha. Der finner man den verste intern-korps-humoren noen sinne. La oss stave Vestfold i mennesker, mate fluer med vassen middag - og snike os til guttebrakka mens vi leker "de tre agentan" - Han Tommy, ho Siri og han Sibelius!

Og kanskje det beste. Når du endelig kommer gjennom et musikkstykke som du for uker siden kikket på å tenkte: DÈT DER er umulig!

Også er det utenlandsturene som får de små til å bli enda mer hyperaktive, høylydte og nysgjerrige enn de normalt sett er på øvelser, og de store til å fortsette i korpset bare liiittegrann til. Minner....
Korps er goy <3<3 ;)


korpstur


englandstur


Stikkord:

5 kommentarer

ole henrik

08.apr.2009 kl.14:52

Jeg har aldri egentlig syntes at korps hørtes gøy ut, men samtidig har jeg alltid hatt lyst til å kunne spille et instrument. Skulle ønske jeg kunne det.

wictor

09.apr.2009 kl.00:06

Hei Hanne Det visste jeg ikke.At du har spiller fløyte.Kuult.det syntes jeg også.Her er et par bilder av bandet dety nye bandet vårt.Deep Shit.http://www.ideblogg.no/wictor/deepshit/bilder/Deep%20Shit%203_72.jpghttp://www.ideblogg.no/wictor/deepshit/bilder/Deep%20Shit%201_144.jpg

Jannicke

09.apr.2009 kl.13:38

Haha... de råeste bildene av Wictor!! Ahh.. savner Idefagskolen jeg...

Lasse E. Olsen

09.apr.2009 kl.22:50

geeeek

Nina Helene

13.apr.2009 kl.15:12

Ja, korps er gøy! :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits