Kings of Leon konsert

dsc01412dsc01425

dsc01416
dsc01419

dsc01409

Nå som jeg endelig har forstått hvorfor det nå og da går en HORDE med mennesker forbi vinduet mitt, så ble jeg brått og uventet påminnet konserten med Kings of Leon... som jeg hadde GLEMT at var i går...
Når det er sagt så hadde jeg også glemt Coldplay konsertene, så første dagen den var så ble jeg veldig irritert på at jeg ikke skjønte hvor alle disse menneskene skulle som kom i syvtiden og gikk tilbake i ellevetiden... (jeg hadde observert dette tidligere også). Det var først dagen etter at jeg skjønte at: AAHH!! Coldplay konserten! Vector Arena!! *slå seg i pannen!*

Så tilbake til saken, så ble det en veldig "skal/skal ikke"-sak i går, i og med at jeg eegentlig burde jobbet mer med logoene mine til skolen....men, så ble det en Hanne-handler-på-impuls i stedet, så jeg gikk bort til VA som tar ca et minutt, gikk innom banken på veien og tok ut noen dollar.
Jeg gikk mot billettlukene for å se om de hadde noen ok plasser ledige..som jeg hadde sjekket opp før ejg gikk bort. Så endte det med at jeg fikk kjøpe en litt billigere av en som hadde or mye.

Var ikke så lett å finne plassen sin, og først satt jeg feil så jeg ble jaget bort av en barnemor som var meget sur fordi jeg trodde at det var min plass, og hun inkluderte meg med de som satt der fra før...velvel. Det var nå en kar som sa; du trenger ikke lete etter plassen din, sitt her i stedet, setet er ledig uansett... Jaja, tenkte jge, bedre å ta et sete ytterst enn å krabbe over tjue folk for å komme til min plass, dessuten var det ca midt foran scenen (riktignok laangt unna).

Konserten var bra, de leverte og låt like bra som på album. For  ikke snakke om publikum var helt sinnsykt...Uten å overdrive. De lagde en GOD mengde lyd og stemning. hehe:)
Det syntes Kings of Leon også, de sa nå i alle fall det, at det var det beste publikumet så langt. Men sier de ikke alltid det? Artister altså.
Velvel, nyt mine støyete mobilbilder!

3 kommentarer

Miri

26.mar.2009 kl.10:52

Utrolig mye stilig arbeid på bloggen din!

Severin

26.mar.2009 kl.12:10

Oi, jeg hadde ikke sett for meg så mye folk på Kings of Leon konsert! :) De er kanskje litt større enn jeg hadde sett for meg!

Hanne

26.mar.2009 kl.19:48

Takk for kompliment=)hehe, det tenkte jeg også da jeg så de var booket til den arenaen, de ville nok ikke blitt booket til en like stor scene i Norge. Det var kult. Skal prøve å få med meg The Killers om to uker og.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits