Bloggdesign for Emma!

Rett før jeg reiste avgårde, fikk jeg meg en ny venn, Emma. Kjempekoselig, og crazy svensk jente som bor i tønsberg!
Vi satt på maskinistenes en dag og begynte å prate litt om design og supermariosopper i form av perler, for Emma ville bytte design på bloggen sin.
Jeg tenkte at det kunne jo like så godt jeg gjøre, så hun sendte meg noen ideer på mail, og her er resultatet, ganske crazy;

emmasblogg31467452

Skal ordne noen andre ting på bloggen hennes også, og tydeligvis er det større problemer å få bort headerteksten på den svenske bloggen enn den norske, så jobber med saken. Skal være gjort i løpet av kort tid.
vil også kanskje bli en annen bakgrunnsfarge på bloggen.

Ta en titt, bra blogg: emmawiklund.blogg.se


Ellers så er det bra her i NZ, ganske varmt i dag, men det blåser litt. Satt ute ved badebassenget i stad og leste litt på Bly i stad, som er Lars Saabye Christensens oppfølger til Beatles. Har ikke kommet så langt enda, men liker den godt. Det var forresten en liten avskjedsgave fra Jannicke! Takk=)
Anbefaler begge! og skal lese bisettelsen som er den siste boken i "triologien".
Appropos bøker så fant jeg Berlinerpopplene i bokhylla der jeg bor! Og en annen norsk bok, så tok med meg Berlinerpopplene på rommet mitt så skal jeg lese den når jeg er ferdig med det andre jeg leser!

beatlesblybisettelsen

Liker forresten designet på bokomslagene.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits