Poesibokslipp og første skoledager

Tjena alla barn!
I går hadde jeg første skoledag, og i dag andre. Vi har egentlig veldig få timer på skolen så langt, og det er uvant når man er vant til å ha fulle dager. Menmen, blir vel vant til det og.
Still nofriends Hanne, men de kommer etterhvert:;)
Hadde en litt dårlig dag i dag hvor jeg våknet med migrene som fortsatt egentlig ikke er helt borte, også hadde ikke innbetalingen på skolen kommet gjennom som ejg trenger for å få søkt på visum heller så det ble jeg heller ikke noe glad for. Da ville jeg bare hjem til Norge:P
Men så gikk jeg hjem og lagde litt skisser til Extend sin forestilling, og gikk så til Albert Park for å skisse til skoleoppgaven som er å lage billboard og billett til festival. Sjokk at jeg da velger musikkfestival eller?
Det kjipe er at den må foregå et sted her eller på vestkysten. hvis ikke hadde jeg bare jobbet med At Worlds End greia mi, selvom det hadde vært litt juks da... Men den er uansett i portfolioen min, så jeg hadde vel blit BUSTED...jeje.

Da jeg var ferdig med å skisse gikk jeg mot byen for å...hm, jeg skulle egentlig kjøpe noen fler adapter, men det har jeg glemt. FOR da jeg gikk forbi aucklands beste kunstbokbutikk, så måtte jeg bare stikke innom igjen, og rasket med meg tre designbøker...niiice, trøstegave på en dårlig dag.
Mens jeg var der så var det plutselig en diktsamling som ble sluppet og de i forlaget, forfatteren og masse andre viktige folk var der, så da hørte jeg på det før jeg gikk. Det var nesten en felle for å kjøpe boka og få den signert, men jeg tenkte at det fikk være nok med tre bøker for en dag. Som jeg fikk 10% på fordi jeg var student! Yeah!

Så nå er jeg på min faste internettkafe igjen, og hun asiatiske dama bak disken kjenner meg vel godt igjen nå. Jeg har dessuten egentlig fast pc her fordi den har norsk ordbok...nærmere bestemt nynorsk, men den har æøå så jeg er glad! Også fikk jeg prate med Annika =) det var koselig.
også med David som bare skryter av å ha vært på prodigy konserten i oslo...skitunge, jeg ville også! :(

Nå har jeg bare fem minutter igjen av tiden så nå skal jeg avslutte, og prøve å ordne meg nett hjemme i morgen.. det er forresten dyrt! Med begrensning og lavere hastighet enn i svarstad. Skit.

God Morgen til dere og god natt for meg!

auckland3 kommentarer

Onkel Øyvind

05.mar.2009 kl.12:52

Andreas og meg var også på Prodigy konserten. Det var sykt bra.ææædabæædaaa :)

Hanne

05.mar.2009 kl.21:54

jajaja, jeg veeet det :P øsj

Onkel Øyvind

06.mar.2009 kl.11:15

Og du. De vennene kommer løpende innen kort tid :)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits