New Zealand, here I come!

Det jeg føler nå er...vemod, stress, forundring, overraskelse og en smule sjokkartet glede.
Jeg har kommet inn på AUT i New Zealand. 2. år på Bachelor of Graphic Design! :S
Grunnen til de kanskje mindre hyggelige følelsene er at jeg drar om en MÅNED hvis alt går i orden til den tid. Det skal ordnes med lånekasse, billett, campus +++ æææ!
Men er jeg ikke glad? JO, under sjokket:P De har brukt så lang tid på å svare at jeg ikke trodde jeg kom til å komme inn i år, og har derfor så smått lagt andre planer. Og tenkt mye på hva slags jobb jeg skulle drive med nå som jeg er oppsagt fra jobben (finanskrise hurra).
Dessuten skal jeg lage alt materiell til Extend Show også i år...OG jeg skal ordne ting for kommunen, har tre websider å lage. Og ting å avslutte på jobben.
Jeg skal jobbe på By:larm, og jeg var senest i går i møte mer Roots klubben om å starte opp en ungdomsavdeling der som jeg skal være ansvarlig for...! Må lage noen backup-planer her visst!

Blir en veldig, veldig, aalt for kort avskjed med venner og kjente, så det passer bra at jeg arrangerer superkonserten min på Maskinistenes hus 7.februar! Bursdag/Avskjedsfest på samme kveld. Oh..så rart.

Men likevel; surfing, universitet, herlig dialekt, middle earth, Levi Beamish (hehe) - her kommer jeg!

nz

01488spaghettijunction1024x768
Auckland
8 kommentarer

MillionEuroMan

04.feb.2009 kl.11:15

Tipper du kommer til å få en opplevelse for livet! Og, med så kort tid igjen får man ikke den samme tiden til å bygge masse forventinger som kanskje ikke blir innfridd.God tur til New Zealand!

Marius Rundereim

04.feb.2009 kl.11:47

Topp som pokker! Du er heldig, visste forsåvidt at du kom inn på den skulen du ville på. New Zealand er fint det :) Men du har 1mnd på deg til å flytte og alt sånnt ja, de var veldig kort tid, håper du rekker alt no.Du får de kjempefint i NZ, mange dyktige designere der, å du kjem nok til å bli inspired.

Jannicke

04.feb.2009 kl.16:07

GRATULERER!!! Så moro Hanne!!

Hilde

04.feb.2009 kl.16:23

Gratulerer. Kjempe gøy at du kom inn! Du får nok noen fantastiske år i New Zealand :o)

Mari- Lo

08.feb.2009 kl.02:14

Oi, så gøy!=D Gratulerer så mye, Hanne!:)

wictor

10.feb.2009 kl.21:11

Flotters. Jeg hadde nok lurt veldig på hva slags skole dette var hvis de ikke tok inn deg. Du kommer nok til å få det helt topp. Mye fin inspirasjon der "Down Under". Fra nå av kommer jeg nok til tenke på deg hver gang jeg må blåse låta i "Deep Shit".Gratulerer :)

wictor

10.feb.2009 kl.21:18

Flotters. Hadde nok lurt veldig på hva slags skole dette var hvis de ikke tok inn deg. Du kommer nok til å få det helt topp. Mye fin inspirasjon der "Down Under". Fra nå av kommer jeg nok til tenke på deg hver gang jeg må blåse låta i "Deep Shit".Gratulerer :)

Martin

13.feb.2009 kl.08:59

Jeg blåser låta "Deep Shit" hver dag jeg! :D

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits