Juni spiser flein! Norsk såpeopera på sitt beste

Jeg hadde nesten glemt det her. Haha, husker jeg kom over det på tv en dag, måtte se reprisen bare for å se igjen det desidert morsomste Hotel Cæsar øyeblikket noen sinne. Bare for å gjøre et dårlig tv-show, enda verre!
haha! Vittig og at hun gjør avtale med soppen... tror den finta henne bare litt.
Flotte replikker også. Selvom det ikke er helt "kopier på veggene--orginalene i kjellern!". Norsk såpeopera...

Å! En morsom ting er også at Vidar (dvergen som kommer ut under bordet) var lærer for broren min da vi gikk på ungdomsskolen. Hehe. Han dukker opp overalt. Bla. sammen med Morten Abel i Birmingham Ho og som Hank von Helvetes "mini-me"

::Hotel Cæsar - Juni spiser fleinsopp::

7 kommentarer

Christina Jeanette

03.feb.2009 kl.23:41

-> Spørrerunde på min profil, hadde vært fint om du kunne stilt etspørsmål eller to !:)

Sofie

03.feb.2009 kl.23:58

Seriøst....skjønner at jeg har gått glipp av en del ved å droppe Hotel Cæsar de siste årene.Ubetalelig bra scene:)

Fotograf Christine Wendelborg

04.feb.2009 kl.00:26

Hahah ha... Har ru pissa på ræ Juni! Jeg må le!!!!

Mari- Lo

04.feb.2009 kl.01:42

HAHAHA, det er det beste (les: verste) jeg noensinne har sett! Hadde faktisk glemt denne tragiske morsome Hotel Cæsar flausen. Hele såpeoperaen er egentlig en flause, men jeg skal jaggu ikke si at det ikke er underholdning. Og det er jo ganske festlig med Vidar, som du sier. Hadde jo han som lærer jeg også:p Hehe.. Må bare nevne at han også har vært på turné med Kaizers Orchestra i 2008! (Hviket også gjorde at jeg fikk hilse på alle bandmedlemmene!) ;D"Har'u pissa på ræ, Juni?!" Hahah xD

kine

04.feb.2009 kl.09:41

Skriver litt her jeg:p det ser veldig bra ut. digger det! ER KJEMPE fornoyd med resultatet. du kan bare sende meg logoene paa mailen saa blir det bra veit du:PLitt unyttig info. Vi er naa paa bali aa koser oss masse:p hihi haaper det staar bra til hjemme, gruer meg til aa komme jhjem jeg:( huff! til sno og sludd!

silje Friestad

04.feb.2009 kl.12:50

hahahaha hva faen :D uff. det er så dumt :D

Guro

05.feb.2009 kl.17:57

Slutten var jo helt sinnsyk!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits