Websideskisse - Zeck

Jobber med zecks nye webside på jobben om dagen.
Tenkte jeg kunne legge opp en skisse som mest sannsynlig blir den som blir tatt i bruk.
Zeck er en butikk som ligger i senteret Olsrød Park. De har div. utvalg av varer som klær, sko, leker, interiør etc.
På en måte et lite kjøpesenter inne i et annet kjøpesenter!
Her er den nåværende siden: www.zeck.no

Her er den nye skissen:
(Der bildet er skal det være et flash slideshow med bilder fra hver avdeling)
zeckskisse

10 kommentarer

Marius Rundereim

26.nov.2008 kl.22:55

Oppdateringen skulle ikkje så mykje til, frå 1998-talls til 2008. Håper vell ikkje at du har laget 2 cursors vell? ^^Syns det blei for mykje luft i den avdelings-navigasjonen. Å

ville valgt en annen fonttype på opningstidene, med tanke på "Design for alle". Ville kanskje satt opp eit grid også, at teksten under slideshow-bildet begynner på samme linje som bilde. Olsrød Park logoen samme linje som der avdelings-navigasjonen begynner. Blir dette ein vanlig HTML side å berre flash-slideshow, eller blir de ein stor side med flash? Men slideshowet kunne kanskje ha fått mindre runde kanter.

Hanne

27.nov.2008 kl.01:33

oi. hehe, blir svimmel av å lese alt det der Marius:P Det er en skisse;)Nei, er ikke to cursorer er bare for å vise hvilken farge linkene får på! "over".Blir nok ikke så mye mellomrom mellom avdelingenen, er bare en test, og de blir antagelig ikke med så stor skrift heller, har laget en skisse i illustrator og ikke endret på linjeavstanden, har heller ikke rettet opp ting etter hjelpelinjer - i og med at det er en skisse. (i tillegg til at det slideshow greiene orginalt var hermet etter et polaroid bilde og det da stod litt unna kanten).Men godt tips med mindre rundede hjørner på den.Fonten på åpningstidene er noe som har fulgt med logoen, den har vært på en del av annonsene og er vel på en måte en del av designmalen deres. Er det jeg har brukt fra finaltouch i alle fall.Vet ikke helt enda om jeg skal lage bare i flash eller begge deler. Jeg kan i og for seg mest html så det er kanskje det lureste egentlig.

Marius Rundereim

27.nov.2008 kl.09:44

Ja blei litt masse kritikk hummer og kanari. Skulle egentlig sette de opp nummerert, but but its not only only. Ja, forstod det sånn at det måtte være for å vise rollover-effekt. Men litt mindre hjørner hadde vell gjort seg veldig :)Siden den er i designprofilen kan du vell ikkje forandre på fonttypen, tenkte meir på desse eldre som ikkje er heilt up-to-date å ikkje skjønner kva opningstidene er. Det kan nok være lurt å ha den i HTML. Å bruke Flash til de det egentlig skal brukast til, som slideshow og lage animasjoner. Gjer det lettvint for brukarane også som kanskje ikkje har flash eller liker så veldig godt flash-sider. Men ønsker deg lykke til med nettside utviklinga, gleder meg å sjå den i web-format :)

Syrran

28.nov.2008 kl.21:28

"Blant", syrran. Ikke "blandt".

Hanne

29.nov.2008 kl.10:09

jeg skal slutte å skrive vanlige dummytekster på ting hvis folk bare skal rette på skrivefeil. Kommenter design i stedet, det er derfor jeg legger det ut.Neste gang blir det LOREM IPSUM tekster overalt.

Marius Rundereim

29.nov.2008 kl.14:31

Eg retter ikkje skrivefeil vertfall, så ikkje kjeft på meg (a)Men såg en ting eg ville ha et svar på, kvifor du har to rundt hjørner på den kvite boksen (content) og ett hjørne på den grå? Har det ein forbindelse med logo-brandet? I så fall er logoen berre ett

rundt hjørne. Ha en forsatt god helg, Hanne :)

Guro

30.nov.2008 kl.13:46

Nåvel, jeg mente det jo ikke slemt. Du snakka jo om at du gjerne skulle hatt noen til å lese korrektur på blant annet russeplakaten før den gikk trykk, så. Skulle bare hjelpe. Ellers syns jeg designet var veldig fint og ryddig. Likte fargevalget og de runde kantene (selv om du kunne droppa den runde kanten nederst på den hvite boksen, ja) Ville kanskje likt "dame"-greia i en annen font også.

Hanne

30.nov.2008 kl.23:27

Fordi det i utgangspunktet var en frittstående etterligning av et polaroidbilde, bare med rundede hjørner. Det skal ikke være rundet hjørne nede. Igjen, det er en skisse.og til korrekturen; det er ikke noe vits å korrigere på tekst som veldig tydelig ikke en gang er en ferdig tekst som skal stå der. Det er bare tekst som er satt der får å vise at det skal være tekst der.Grunnen for at det er bradley hand under bildet, er at det skal etterligne en håndskrift, i og med at det skal se ut som et polaroidbilde. Men det er mulig det droppes siden jeg tok vekk mellomrommet mellom bildet og sidebaren hvor linkene til undersidene ligger.ja, er klar over at logoen er bare et rundt hjørne;) ser på den en gang i uken eller fler når jeg lager annonser.

davidro

03.des.2008 kl.16:19

hahahaha marius du marius.Artig å lese,du er ikke gooo.Synes du er inne på noe jeg hanne,skisse er skisse vetu marius rundereim.Ta en titt på de gamle logoene dine du,ser meg ut som noen skisser de og.haha neida skal ikke være slem med mariusen.

Guro

06.des.2008 kl.12:05

Hva med "JaneAusten"-fonten? http://www.dafont.com/search.php?psize=m&q=janeausten

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits