Nøtteknekkeren Plakat

Jeg har laget plakaten til ballettforestillingen Nøtteknekkeren som Extend art of dance i Tønsberg skal sette opp i november.
Jeg har også laget en stor banner som skal være ca to meter høy, og folderen som skal inneholde programmet og samtidig er billetten til showet.


Her er plakaten. (trykk på bildet for større versjon)
Banneren er nesten lik bare at skriften står i en hvit firkant under (den kommer til å henge på branntomten til TigerTiger.

ntteknekkeren08plakat copy

4 kommentarer

Wictor Leonard Faanes

12.okt.2008 kl.21:03

Det blei en stilig, blå plakat.

Hanne

12.okt.2008 kl.22:40

Takk skal du ha =)Den ble ganske pen! Camilla Samuelsen (eier av Extend) er veldig fornøyd!Hold øyet åpent for den store banneren, du kommer sikkert til å kjøre forbi den på vei til skolen hvis du kjører gjennom slottsfjell tunellen.

Tror den skal bli satt opp 20. november.Jeg kommer innom skolen og henger opp plakater og viser deg brosjyren!

Jannicke

17.okt.2008 kl.00:39

Flink du er, den var fin og delikat!

Grazyna

17.okt.2008 kl.21:03

Dette så uten tvil skikkelig proft ut:)Ang det nye bloggdesignet så skjønner jeg hva du mener. Får i grunn samme følelse. Også er det vanskelig å lese teksten:( Men vil at det skal matche det nye webdesignet. Det du foreslo var lurt og skal nok eksperimentere med slike løsninger etterhvert siden jeg selv er heller ikke helt fornøyd.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits