Ny skisse - webside til Kine

Kine ville ha noe mer sort/grått/sølv og mer enkelt og stilrent!
Som jeg kan skjønne i og med at det er innholdet på siden som er viktigst;)

Her er i alle fall et nytt utkast som kanskje skal jobbes videre med:
Det lysegrå feltet ved siden av teksten er til bilder/arbeider og skal byttes ut på undersider.
Det grønne feltet er for linker. Mulig dette blir sort og en linje under blir grønn til undermenyer.
Er ikke ferdig med toppen enda heller, bare et enkel utkast!

(trykk på bildet for større versjon)

skissegr copy

4 kommentarer

wictor

17.sep.2008 kl.21:13

Det ser bra ut Hanne. Tror nok jeg hadde gjort den grønne streken nesten sort. Spørs om det er lurt med noe grønt i det hele tatt. Tror arbeidene kommer bedre frem da. Går ut i fra at det blir thumbs i det grå feltet?

Hanne

17.sep.2008 kl.23:21

Jepp, jeg tenkte på det jeg og... å ta vekk det grønne, bare Kine som nevnte noe om at hun kanskje ville ha grønt...Men tror det er bedre uten! Det tar nok vekk litt oppmerksomhet!Skal være arbeidene hennes i grå feltet ja! Skal se om jeg kan få fikset en flash som er litt fancy!Enten det, eller så blir det den vanlige simpleviewer som kan puttes inn der tenkte jeg...enklest for henne å oppdatere da i alle fall. Eller så...hmm...ja, har mange ideer til akkurat det der! Får tenke litt.

Inger Johanne

18.sep.2008 kl.00:29

Tror også at siden ville bli enda finere dersom den grønne fargen ble fjernet.Enig i at enkelt og stilrent gjør seg best.

kine

27.sep.2008 kl.01:18

Hei håper den nye mailen jeg sendte ble bedre. Tenkte mest på oppsette. Jeg kunne tenkte meg undermenyer som: portofolio,travels,photos skeches,work 3d work.blogg. jepp jepp. Så kult med detdu nevne på min blogg:p da ses vi der da!! hihi

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits