Webside til Kine

Hej alla barn!

Nå er det på tide med et litt mer seriøst innlegg enn de foregående... Sånn blir det når man leker på vg og youtube! Der er det mye rart som man ofte vil dele med andre.
Vel, nok bortforklaringer!

Jeg holder på med webside til Kine som gikk på 3D-design på Idèfagskolen i fjor.
Har fått noen bilder av henne til inspirasjon, og har tenkt på den sånn fra og til i sommer, i og med at hun faktisk spurte meg om det her før sommeren! Er jeg litt treg med å komme i gang sier du? Ja...har jobbet og vimset rundt i hele sommer, og jobbet+danset masse nå som "ferien" er over. I tillegg (ja, her kommer enda en dårlig unnskyldning), så driver jeg med web masse på jobben, og da blir man litt lei...Selvom denne her er mye morsommere nå som jeg har kommet i gang! Ganske mye mer kreativ, og det er gøy for meg =)

Her er en liten smakebit! Mer kommer snart, men dette er et bittelitte utsnitt. Pirre nysgjerrigheten litt;)

smakebit

Én kommentar

Marius Rundereim

12.sep.2008 kl.09:46

Blir kul den nettstaden der til slutt, legg opp fullscreen av nettsida da med litt Lorem Ipsum tekst. Men hadde vært fett å lagt noke kult design som blomstrer seg bak trestammen, du har jo valgt eit organisk/levande preg på det :) - Kunne ha hatt litt 3D objects på headeren også.

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits