Logo for Sundland Park

sundlandparklogo

Har laget en ny logo for en av prosjektene som jobben min skal arbeide med fremover.
Sundland Park.
Dette er førsteutkastet til logoen som skal bli brukt. Skal også lage en hjemmeside for dette.

Ellers så holder jeg fortsatt på med å oppdatere deres egne hjemmesider (www.kvalitetsforum.no).
Blir noe mer frisk side, og likner litt på siden som Sindre, Finn Roger og jeg lagde for Tønsberg Kommunale Eiendom (www.tkfekf.no).
Når jeg er ferdig med den så er det enda to websider på planene, disse er for Zeck på olsrød park og for boligprosjektet Strandparken Finale.
Blir mye web fremover med andre ord! Er det jeg gjør mest av her i grunn! (medfølelse til Sindre som stadig må hjelpe meg!)
Bra jeg har litt annonser og prospekter innimellom! Jeg har blandt annet designet en ny mal for NKF Eiendoms litt finere prospekter. Har laget en for Strandparken og skal i gang med å lage en for Solsiden til uka.

her er et eksempel på forsiden og baksiden på prospektene:

prospektfinale1prospektfinale8

I dag tror jeg det er best å konsentrere seg om å få alle småproblemene med kvalitetsforum til å virke...begynner å bli litt lei av å korrigere samme kodene for å få det riktig i IE nå...menmen, det går vel til slutt!
Gruer meg bare litt til å lete gjennom den jungelen det er i den allerede eksisterende siden dems for å inkludere all infoen på den nye siden...det blir jo et prosjekt bare det!

Nå må jeg jobbe videre!

9 kommentarer

valentina

29.aug.2008 kl.12:27

Så fin blogg du har :-)Du får ta en titt på min :-)

Hanne

29.aug.2008 kl.12:33

Takktakk=)Men du glemte å legge igjen url til din blogg! Hva er den?

Marius Rundereim

29.aug.2008 kl.13:24

Hei, likte veldig godt fonten du brukte til Sundland, syns de er litt kule dei med litt former på. men forstod ikkje heilt kva desse firkantene skal bestå av, er det noke hensikt med å ha tre firkanter og fire firkanter under. - Men, den blåfargen på dei annonsane er ikkje så fryktelig spennande, men det er sikkert ikkje din feil siden du kanskje har en fargeprofil du må forholde deg til. får en slags feeling av Windows95 :) men grei komposisjon, absolutt.

Hanne

29.aug.2008 kl.14:00

Firkantene består av firkanter? De pleier i alle fall å gjøre det. Også er de oppbygd av pixler!Neida, men hvis du tenker på hva de symboliserer og hvorfor de er der, så er det delvis for å gjøre logoen mer spennende. Altså "pynt". Men det her skal være en park, og som jeg har forstått først og fremst en næringspark, med ulike næringsbedrifter (typ byggmaker, en teglfabrikk etc.), så firkantene er symboler på felter på dette området, hvis du skjønner?Tre oppe og fire nede er noe jeg har prøvd meg frem til, tenkte at det ville bli kjedelig om det var akkurat likt. Hadde fire stk oppe først, men tok vekk den ene fordi balansen ble så ujevn. Lagde riktignok den her på ti minutter, og det er som sagt bare et utkast, men sjefen var fornøyd i alle fall. Når det gjelder blåfargen så er den hentet fra prospektene og malene som NKFE allerede hadde.Synes den er fin jeg. Må ta i betraktning at dette er et salgsprospekt for eiendomssalg. Er ikke alt som skal se ut som forsidecoveret til snowboardmagasinet ;) Windows 95 var vel litt drøyt?http://lowendmac.com/wale/07/windows_files/windows-95.gif

Marius Rundereim

29.aug.2008 kl.14:30

Windows 2000 då ;D Huska ikkje heilt looken på windows.. men blåskjerm er jo pretty standard, som dei fekk på OL åpninga, haha, "bluescreen" :P

Hanne

29.aug.2008 kl.14:57

Kaller du fargen min bluescreen farge??slemme marius

Marius Rundereim

29.aug.2008 kl.15:12

Hehe, nei, men OL åpninga = bluescreen:) Men det er jo ein sjøfarge, blir blir ganske assosiert til Sundland, då. Ser at det er mykje sjø (blåfarge) på annonsane, for å kome tilbake til topicen.

Jannicke

29.aug.2008 kl.19:09

Bra Hanne! Rolig og avbalanserte farger. Men hva skjer med L og A i SundLAnd. De er liksom de eneste som henger sammen...

Hanne

30.aug.2008 kl.19:06

Oi...det var litt snålt ja.. skal få fikset på avstanden der!Takk for tipset ;)

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits