Hey, Mr. Banjo!

heymrbanjo

For litt over en uke siden så hadde Side2 en kåring over de 100 verste platecoverne som finnes! (http://www.side2.no/interior/article2145009.ece)
Jeg satt og kikket mellom alle på jobben, og sant nok, så var det jo noen som ikke var det beste jeg hadde sett, men likevel så synes jeg at herr Pål som har skrevet artikkelen har kritisert vel så mange bra som dårlige albumcover.
Jeg ble vel helt ærlig mest provosert over at X&Y albumet til Coldplay var der...MEN en annen ting, var at jeg oppdaget mange små perler i dette havet!

En av disse var Hey, Mr.Banjo!
Måtte bare sjekke ut greia på Youtube...riktignok fant jeg ikke riktig artist, men den illustrerer i alle fall platecoveret like mye som jeg tror orginalen gjør! Herlig!Egentlig klarer jeg ikke la være å poste en liten perle til!

glitterbandhey

HEY!

2 kommentarer

Lena

05.sep.2008 kl.10:44

Jeg tegner hjerte rundt Mr. Banjo

Hanne

05.sep.2008 kl.14:58

=DMr. Banjo er definitivt med på soundtracket til mitt liv!

Skriv en ny kommentar

Hanne

Hanne

23, Lardal

Freelance grafisk designer. Studerer for tiden en BA - Grafisk Design i Auckland, New Zealand. Tar gjerne på meg designoppdrag av de fleste slag (trykk, web etc). Send e-post til comatosedesign(a)gmail.com om det er interesse. Hjemmeside: www.comatosedesign.com

Norske blogger

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits